alexi Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2010 Aπό πότε τα κινέζικα parts είναι αναβάθμιση? ;) Έλα τώρα....ρατσιστη! ;D χεχεχε www.alexisgearstuff.com www.youtube.com/alexisgearstuff Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2010 Έλα τώρα....ρατσιστη! ;D χεχεχε Δεν υπάρχει καμμία ρατσιστική διάθεση, έχω άλλωστε Made in China κιθάρα (με πλήρην επίγνωση των πράξεών μου) και πολύ όμορφη μάλιστα. Και η κιθάρα που έπαιξε ο ΕΖ στο Αιγάλεω, Κορέα είναι άλλωστε...και κανέναν δεν ενόχλησε ;) Αλλά να βάλεις κλειδιά που κάνουν 20 $ (ενώ τα υπάρχοντα της κιθάρας κάνουν 40$...) και να το θεωρείς αναβάθμιση... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
yannis37 Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2010 Αλλά να βάλεις κλειδιά που κάνουν 20 $ (ενώ τα υπάρχοντα της κιθάρας κάνουν 40$...) και να το θεωρείς αναβάθμιση... κάτσε ρε συ marathon, 90€ την πήρα (τώρα κάνει 100), αν κάνουν τα κλειδιά της 40€, τότε μιλάμε οτι πρέπει να τρέξτε να πάρετε όλοι απο μια epiphone junior. ;) και να θεωρηθει ως κλοπη προς την gibson εμμεσα HOME www.noiz.gr/index.php?action=media;sa=album;in=103 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2010 κάτσε ρε συ marathon, 90€ την πήρα Καινούργια? τότε μιλάμε οτι πρέπει να τρέξτε να πάρετε όλοι απο μια epiphone junior Όσο και να την πήρες, τώρα που θα φτιάξεις το nut, μετά θα αλλάξεις τα κλειδία, μετά τα ηλεκτρικά...σε βλέπω να φτάνεις τα λεφτά της Gibson... ;) Aς την αγόραζες από την αρχή...να μην ξεκουρδίζεται κιόλας ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
yannis37 Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2010 1) ναι καινούργια. 90€ 2) δεν αλλάζω ηλέκτρικά. 0€ 3) ναι θα αλλάξω κλειδιά 30€-40€ 4) nut ισως (?€) απέχει χιλιομετρα απ τα 660€ της Gibson ;) HOME www.noiz.gr/index.php?action=media;sa=album;in=103 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alexi Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2010 Δεν υπάρχει καμμία ρατσιστική διάθεση, έχω άλλωστε Made in China κιθάρα (με πλήρην επίγνωση των πράξεών μου) και πολύ όμορφη μάλιστα. Και η κιθάρα που έπαιξε ο ΕΖ στο Αιγάλεω, Κορέα είναι άλλωστε...και κανέναν δεν ενόχλησε ;) Αλλά να βάλεις κλειδιά που κάνουν 20 $ (ενώ τα υπάρχοντα της κιθάρας κάνουν 40$...) και να το θεωρείς αναβάθμιση... Δεν είμουν στο αιγάλεω...με τι επαιξε btw? Κοίτα...σε γενικές γραμμές σίγουρα τα κλειδιά πάνω στην συγκεκριμένη junior ακόμα και οπτικά ΜΟΥ φαίνονται κουκουρουκου... και ξέρεις πολύ καλύτερα από μένα (που δεν ασχολούμαι με setups και assembly οπως εσυ) οτι π.χ τα wilkinson κλειδιά είναι πολύ καλά..για την τιμή τους...άσχετα οτι και αυτά είναι απο Κινα...και σίγουρα ΕΓΩ το θεωρώ upgrade να τ΄αλλάξεις σε μια π.χ squire strat... :) www.alexisgearstuff.com www.youtube.com/alexisgearstuff Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2010 Δεν είμουν στο αιγάλεω...με τι επαιξε btw? Κοίτα...σε γενικές γραμμές σίγουρα τα κλειδιά πάνω στην συγκεκριμένη junior ακόμα και οπτικά ΜΟΥ φαίνονται κουκουρουκου... και ξέρεις πολύ καλύτερα από μένα (που δεν ασχολούμαι με setups και assembly οπως εσυ) οτι π.χ τα wilkinson κλειδιά είναι πολύ καλά..για την τιμή τους...άσχετα οτι και αυτά είναι απο Κινα...και σίγουρα ΕΓΩ το θεωρώ upgrade να τ΄αλλάξεις σε μια π.χ squire strat... :) Ο μαστρο Ηλίας έπαιξε με μία Eastwood... Τελικά, εάν η Epi του Γιάννη κάνει καινούργια 90ευρώ...ότι και να της βάλεις επάνω, είναι upgrade ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alexi Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2010 Εμμμ.... ;D www.alexisgearstuff.com www.youtube.com/alexisgearstuff Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
yannis37 Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2010 Τελικά, εάν η Epi του Γιάννη κάνει καινούργια 90ευρώ.. Ακριβηνε το οργανο μιλάμε ;D http://www.musicstore.de/en_EN/GRD/Epiphone-Les-Paul-Junior-Single-Cut-WH-White/art-GIT0015741-000 του χρόνου θα κάνει 200€ (πάρτε οσο ειναι καιρός) ;D ;D ;D πειτε ρε, τιποτα καλά κλειδάκια να μην τρεχω σε ομαδικές παραγγελίες απο αουγκενταλερ ;D HOME www.noiz.gr/index.php?action=media;sa=album;in=103 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2010 Για να μη στεναχωριεσαι με...30 ευρω καλυτερα κλειδια απο αυτα που ηδη φοραει δεν θα παρεις....αστην ησυχη λοιπον,μια χαρα ειναι το κιθαρακι....καλυτερα να βαλεις κανα 20αρικο ακομα και με 50 ευρω να βαλεις κανα καλυτερο μαγνητη που ΟΝΤΩΣ θα κανει τη μεγαλη διαφορα... ;) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση