elavd Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2010 Με αφορμή αυτό το thread, θέλω να ομολογήσω το εξής: τόσο καιρό δεν είχα σε καμιά εκτίμηση τον Bruce Springsteen... (ΒΑΡΑΤΕ ΑΛΥΠΗΤΑ!!!) Μου έδινε την αίσθηση του...βλαχορόκερ. :-X Ακόμη και το "Born in the USA", νόμιζα ότι ήταν ύμνος προς τη χώρα του ώσπου κάποια στιγμή διάβασα τους στίχους και διαπίστωσα ότι ήταν το ακριβώς αντίθετο... :-[ :-[ :-[ Τελευταία, πιάνω τον εαυτό μου μόλις ακούω τυχαία κάποιο κομμάτι που αναγνωρίζω τη φωνή του (που μέχρι πρότινως θα έλεγα ότι με ενοχλούσε - ΞΑΝΑΒΑΡΑΤΕ Αλύπητα!!!) να κολλάω με το κομμάτι και να το προσέχω ιδιαίτερα. Με λίγα λόγια: ναι το παραδέχομαι, έχω αρχίσει να γίνομαι fan του... Ήθελα λοιπόν να ζητήσω τη βοήθειά από όλους όσοι είστε fans & γνώστες της μουσικής του, ώστε να με κατευθύνετε μουσικά και να μου προτείνετε ποια albums* θεωρείτε ως "must" να ξεκινήσω να μελετάω τη μουσική του ;) *Το "Nebraska" το έχω ήδη ;) www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2010 http://en.wikipedia.org/wiki/Tunnel_of_Love_(album) ;) InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2010 Μ έχεις πιάσει σε μια βδομάδα που ακούω ασταμάτητα Springsteen :D :D Έχω κολλήσει ιδιαίτερα με το born to run. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2010 τα χαστουκια στα smileys του Elavd είναι όλα τα λεφτα! www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marmelaki Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2010 Ηλια θα σου προτεινα το Born to run. Ολα τα τραγουδια ειναι ενα κι ενα! :) Υ.Γ. Δεν εχω emoticon για σφαλιαρες αλλιως θα εβαζα μπολικα ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2010 Επιτελους εγινες ανθρωπος. Ξεκινα με τα δυο απο τα τρια ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑΤΑ του (το τριτο το εχεις ηδη) το The River ειναι ο αγαπημενος μου δισκος απο ολους του. περιεχει δε το καλυτερο τραγουδι που εχει γραψει ποτε του ΙΜΗΟ www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
studio54GR Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2010 Aκόμα και το Because the night που τραγουδάει η Patty Smith δικό του είναι.... Πάντως ούτε εγώ τον έχω σε εκτίμηση... Το "The River" λέει πάντως Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2010 Και το Born in the USA εχει εκπληκτικα τραγουδια..αλλα αυτο το......ΤΑΜΠΟΥΡΟ ρε παιδι μου κανει τον δισκο......σχεδον unlistenable... ;D (what were they thinking???) Eυτυχως υπαρχουν ολα τα τραγουδια του (μαζι με...εκατονταδες αλλα) σε αυτη τη φοβερη ακουστικη κασσετινα http://www.amazon.com/Tracks-4CD-Bruce-Springsteen/dp/B00000DHTF/ref=ntt_mus_ep_dpi_17 Αν τα θες ολα μαζι,και δεδομενου οτι ζωντανα ο BOSS ειναι ακομα καλυτερος απο το στουντιο υπαρχει και αυτο http://www.amazon.com/Live-Bruce-Springsteen-Street-Band/dp/B000002AJO/ref=pd_sim_m_1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2010 Ακόμη και το "Born in the USA", νόμιζα ότι ήταν ύμνος προς τη χώρα του ώσπου κάποια στιγμή διάβασα τους στίχους και διαπίστωσα ότι ήταν το ακριβώς αντίθετο... :-[ :-[ :-[ αυτη ειναι μια κλασσικη ελληνικη λανθασμενη αποψη! ευτιχως την ξεπερασες! ;D εχω ακουσει πολλους να τον λενε φασιστα και ολα τα σχετικα χωρις καν να εχουν διαβασει ενα ρεφρεν του..... με την ευκαρια να βαλω να ακουσω το Born to Run A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
wasted Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2010 Επιπλέον των προαναφερθέντων, The Wild, the Innocent & the E Street Shuffle (1973) και το τελευταίο του: Working on a Dream (2009) Επίσης, εκτός από το "Because the night", δικό του είναι και το all time classic, "Spirits In The Night" Empty Rooms Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση