menelaos Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2006 Share Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2006 Ποιο από όλα τα ebay είναι πιι φθηνό.Εκτος απο το γερμανικό. Αα... και να μην έχουν πολλά μεταφορικά. Το αμερικάνικο, μακράν, αλλά δεν ξέρω αν αξίζει για κιθάρα που θα σου κοστίσει 500¤. Θα κάνει 2 μήνες στο τελωνείο (έχουν κάτι ηλίθια προβλήματα αυτήν την περίοδο) και θα σου έρθουν και 150¤ μεταφορικά + φόροι. Οπότε μάλλον το γερμανικό είναι η καλύτερη λύση. Ίσως να αξίζει και το ιταλικό. Το αγγλικό όσο έχω δει είναι πολύ ακριβο.... :( Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
King♣Mob Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2006 Share Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2006 Νίκο τώρα το είδα το thread και έχει φτάσει 3 σελίδες... :D Ανακεφαλαιώνοντας: 1) Η SE EG Μενέλαε είναι το ίδιο 'πραγματική' PRS όσο και η SE Custom, μιας και βασίζεται σε ανάλογο αμερικάνικο μοντέλο των αρχών του '90 2) Η EG στο link που σου έδωσα Νίκο, (Αγγλία) έχει 450 Ευρώ + νομίζω 50-60 μεταφορικά. Αυτή είναι η χαμηλότερη τιμή. 3) Σχετικά με τα χρώματα, κλπ, μη το βασανίζεις, γιατί δεν είναι άμεσα διαθέσιμα όλα, πουθενά. 4) Η EG έχει routing στο bridge για humbucker, αν θελήσεις να τον αλλάξεις (με κόψιμο του pickguard). Εν τέλει, αποφάσισε ποια σου άρεσε περισσότερο στην αίσθηση και στο χαρακτήρα, να συγκρίνεις μια EG (μαόνι, set neck, 25" scale), με μια fat strat (alder (?)/maple, bolt on, 25.5" scale) δεν έχει νόημα. nd don't forget my dawg, Fixed and Consequent Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nikoskon Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2006 Είμαι ανάμεσα στις 4 PRS SE(Santana,EG,Custom,Standard) & την Parker. Για την fat strat πλάκα έκανα.Τουλάχιστον σε πρώτη φάση,όχι. Πάω τώρα Αθήνα να ρωτήσω στο Νάκα face2face για παραγγελίες και αν φέρνουν την PM-20PRO. Και πάω Ζοζεφ να παίξω με την EG,την Santana,και αν έχει και τις άλλες δυο. Μόλις γύρισα από οδοντίατρο και ακομα έχω τοπικη αναισθησια. Τέτοιο παίδεμα για μια κιθάρα,ούτε... ...Σπαρτιάτης! Gideon το σκέφτομαι για την Αγγλία αλλά δεν το ξέρω το site.Είναι αξιόπιστο; Έχεις πάρει τπτ από εκεί; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
King♣Mob Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2006 Share Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2006 Gideon το σκέφτομαι για την Αγγλία αλλά δεν το ξέρω το site.Είναι αξιόπιστο;Έχεις πάρει τπτ από εκεί; Δεν έχω πάρει, αλλά είναι γνωστό μαγαζί, με πολλές διαφημίσεις κλπ σε αγγλικά περιοδικά. nd don't forget my dawg, Fixed and Consequent Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
menelaos Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2006 Share Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2006 1) Η SE EG Μενέλαε είναι το ίδιο 'πραγματική' PRS όσο και η SE Custom' date=' μιας και βασίζεται σε ανάλογο αμερικάνικο μοντέλο των αρχών του '90[/quote'] I stand corrected :oops: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nikoskon Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2006 Πήγα και άκουσα πάλι την EG. Καλή και άγια κιθάρα,τρομέρα/διαυγή/κρυστάλλινα καθαρά, ό,τι πρέπει για rock/blueshard rock αλλά η έλλειψη διπλού στην γέφυρα με χαλάει.Δεν έχει τα γκάζια που θα ήθελα. Βάζοντας της και τον mini humbucker που λεγαμε το κόστος ανεβαίνει αρκετά. Οπότ αποφάσισα να προβώ στην αγορά της PM20(βγαίνει το πολύ 590¤ με μια έκπτωση λόγω ωδείου) και αν αντέξει η τσέπη μπορεί να τσιμπήσω την PM-20PRO που θα έχει και hard case και Seymour Duncan επάνω. Θα δείξει. Πάντως με όσο μπορώ να κρίνω,η Parker PM-10/20 είναι η τομή ανάμεσα σε PRS SE EG stoptail και PRS Santana SE stoptail με μόνη διαφορά ότι έχουν διαφορετικό σώμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Flipper Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2006 Share Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2006 Πολύ το ζορίζεις το θέμα. Αφαιρεσε τα μοντέλα που δε σου ταιριάζουν, βρες αυτό που μένει, δες που έχει φτηνότερο και παρτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
menelaos Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2006 Share Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2006 Πήγα και άκουσα πάλι την EG.Καλή και άγια κιθάρα' date='τρομέρα/διαυγή/κρυστάλλινα καθαρά, ό,τι πρέπει για rock/blueshard rock αλλά η έλλειψη διπλού στην γέφυρα με χαλάει.Δεν έχει τα γκάζια που θα ήθελα. Βάζοντας της και τον mini humbucker που λεγαμε το κόστος ανεβαίνει αρκετά. Οπότ αποφάσισα να προβώ στην αγορά της PM20(βγαίνει το πολύ 590¤ με μια έκπτωση λόγω ωδείου) και αν αντέξει η τσέπη μπορεί να τσιμπήσω την PM-20PRO που θα έχει και hard case και Seymour Duncan επάνω. Θα δείξει. Πάντως με όσο μπορώ να κρίνω,η Parker PM-10/20 είναι η τομή ανάμεσα σε PRS SE EG stoptail και PRS Santana SE stoptail με μόνη διαφορά ότι έχουν διαφορετικό σώμα.[/quote'] Κι εγώ θέλω humbucker. Τώρα που έχω, θέλω και μία SSS, αλλά να μην έχεις μια κιθάρα με hb δε λέει καθόλου. Καλόπαιχτη λοιπόν!! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nikoskon Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2006 Κάτσε να την πάρω πρώτα... :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
menelaos Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2006 Share Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2006 lol, ε ναι, προφανώς, αλλά αφού κατέληξες το 90% έχει ήδη γίνει ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση