nikoskon Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2006 Share Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2006 Ως γνωστόν σκέφτομαι να πάρω τα παρακάτω πράγματα.Σας παραθέτω τις καλύτερες τιμές που βρήκα σε Ελλάδα και εξωτερικό. --------Προϊόν--------------------Ελλάδα----------Εξωτερικό PRS SE EG (Trem,SSS)----------720¤-------------550¤(590¤) PRS SE Santana (Trem)---------811¤-------------690¤(730¤) Preamp Rocktron Gainiac2------270¤-------------166¤(206¤) Σε παρένθεση οι τιμές με τα μεταφορικα(+40¤).Υπόψιν πως από το γερμανικό ebay έβρισκα καλύτερες τιμές και φθηνότερα μεταφορικά αλλά προτίμησα να βάλω τις τιμές ενός γνωστου online καταστήματος με κύρος/αξιοπιστία. Γιατί τέτοια διαφορά στις τιμές; Μήπως υπάρχουν φθηνά καταστήματα στην Ελλάδα και δεν το γνωρίζω; Αν κάποιος τα γνωρίζει ας στείλει pm... λέμε τώρα. Αν μ'ακούς Gideon,η SE EG βγαίνει και με SSH στα 639¤(+40¤) και είναι και αυτή στα υπόψιν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
menelaos Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2006 Share Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2006 Eeeeeeehm, νομίζω η SE EG βγαίνει ΜΟΝΟ SSH. Είσαι σίγουρος για SSS? Εκτός αν έβγαινε μέχρι πέρσι.... Φτηνά μαγαζιά στην Ελλάδα ΔΕΝ υπάρχουν, και πιστεύω ότι η μόνη ελπίδα να υπάρξουν είναι να μπαίνουν οι ιδιοκτήτες σε τέτοια forum και να βλέπουν πόσα λεφτά χάνουν επειδή ΟΛΟΙ μας παραγγέλνουμε από το εξωτερικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nikoskon Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2006 Βγαίνει με SSS.Με μια SSS επαιζα στην Χ.Τρικούπη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
menelaos Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2006 Share Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2006 hmmmm, πρέπει να τη σταμάτησαν φέτος πάντως γιατί ούτε την είχα ξαναδεί ούτε στο site τους την έχουν, οπότε ίσως να είναι καλό να την πάρεις πριν εξαφανιστεί! :) Για τι χρώμα πας; αυτό στη photo είναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ!!! ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nikoskon Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2006 Σε στιγμές απόγνωσης σήμερα το πρωί σκέφτηκα να πάρω μια Fender Fat Strat Mexico που πιστεύω να υπήρχε σε καμιά αποθήκη κανενός καταστήματος. Superfunk κάνε πως δεν ακούς... Να φανταστείς πως μου μπήκαν στο μάτι κάτι American Series Tele. Superfunk συνέχισε να κωφεύεις... Έχω ξενερώσει με Parker και PRS γιατί τις πρώτες δε μπορώ να τις έχω αμεσα, και τις δεύτερες τις βρίσκω βαπορίσιες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2006 Share Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2006 Ως γνωστόν σκέφτομαι να πάρω τα παρακάτω πράγματα.Σας παραθέτω τιςκαλύτερες τιμές που βρήκα σε Ελλάδα και εξωτερικό. --------Προϊόν--------------------Ελλάδα----------Εξωτερικό PRS SE EG (Trem' date='SSS)----------720¤-------------550¤(590¤) PRS SE Santana (Trem)---------811¤-------------690¤(730¤) Preamp Rocktron Gainiac2------270¤-------------166¤(206¤) [/quote'] Εγώ στο εξωτερικό γιατί βρίσκω αυτές τις τιμές? PRS SE EG: 555+20 = 575¤ PRS SE Santana (Trem): 699+20= 719¤ Preamp Rocktron Gainiac2: 169+20 = 189¤ ;) Μικρές οι διαφορές, αλλά γιατί να μη ψωνίζεις στη φθηνότερη δυνατή τιμή!!??? :D ;) www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nikoskon Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2006 Στην Ελλάδα την βρίσκω 720¤ σε άσπρο χρώμα με μαύρο pickguard. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2006 Share Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2006 Εσύ τι χρώμα τη θες? www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nikoskon Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2006 elavd εκλιπαρώ για ένα pm με το site που βρήκες αυτές τις τιμες... Όμως και στο εβαυ βρίσκεις φτηνά πράγματα,αλλά κατα πόσο μπορείς να εμπιστευθείς τον εκάστοτε πωλητη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nikoskon Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2006 1.Black 2.Sunburst 3.White Ένα από τα τρία. Επίσης είμαι στο τετράλημα(!): Santana SE,Custom SE,Standard SE ή SE EG; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση