marilazi Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2010 Σε πρώτη διαδυκτιακή μετάδοση,ένα νέο τραγούδι για όλους εσάς.Μοιραστείτε το αν σας αρέσει.Ευχαριστώ όσους συμμετείχαν. Μάριος ΛαΖ Ιωαννίδης. ΠΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΜΕΡΕΣ - PERNOUN OI MERES (HD) www.mariolaz.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2010 Ωραία παραγωγή, ενορχήστρωση, ήχος, παίξιμο. Επιτέλους στίχος που δεν λέει κουταμάρες. Ο τραγουδιστής μου φάνηκε σαν τον Πορτοκάλογλου (να τραγουδάει με τη μύτη όμως). Επαγγελματική δουλειά. :) InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2010 Θα συμφωνήσω κι εγώ με το Νέστορα. Πολύ Πορτοκάλογλου μου φάνηκε. Ωραίοι ! Ηχός,αρμονία,ενορχήστρωση. Ωραίοι! www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
JHN Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2010 Ωραίο τραγούδι,με όμορφες μελωδίες,επίσης στίχοι,φωνή,ενορχήστρωση όλα συμβάλουν στη μεταφορά συναισθημάτων στον ακροατή.Μου αρέσει :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marilazi Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2010 ευχαριστουμε παιδιά. να στε καλά/! μιας και το ανεβάσαμε απλά για να ακουστεί.>!> ...αν θέλετε ., μοιραστείτε το ! ¨) www.mariolaz.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2010 Ομορφο! Εμενα σε Αλκινοο μου εκανε το ολο φωνητικο αλλα και μουσικο στυλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pascal Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2010 Εξαιρετική δουλειά παιδιά...μπράβο! Κατά τη γνώμη μου, το βίντεο περισσότερο "θάβει" παρά βοηθάει το κομμάτι. Είναι αχρείαστα πομπώδες και σκοτεινό και δεν μ' αφήνει να "ταυτιστώ" σε κάποιο βαθμό με το περιεχόμενο των στίχων. (να το πω λίγο ωμά- το βίντεο είναι κλαψομούνικο και μοιάζει να απευθύνεται σε ερωτοχτυπημένες ανέραστες χοντρές εικοσάρες :P ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bihlas87 Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2010 το βίντεο είναι κλαψομούνικο και μοιάζει να απευθύνεται σε ερωτοχτυπημένες ανέραστες χοντρές εικοσάρες :P Όταν διαβάζω τέτοια όμορφα στο noiz θυμάμαι κάτι ωραίες παρασκευές επί χρυσής εποχής kwstas79 και evris :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marilazi Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2010 Χεχε.. Η αλήθεια είναι ότι χρειάζεται ένα βίντεο κανονικό.καταλαβαίνω τι ενοεις,απλά θελΑμε να ακουστεί το τραγούδι όσο πιο σύντομα ..λόγω ενθουσιασμού ίσως.ευχαριστώ για τ σχόλια .:) www.mariolaz.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση