pureanalog Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2010 Παιδια καλημερα, αγορασα ενα crybaby απο ενα μελος του φορουμ σημερα, και παρατηρω το εξης. Οταν κουναω το πεταλι νιωθω εναν μικρο (ελαχιστο) τζογο πριν "πιασει" το πεταλι πανω στο ποτενσιομετρο και αρχιζει και το γυρνα. Βεβαια τον τελευταιο καιρο ημουν καλομαθημενος απο την ακριβεια του πεταλιου της GT-10 και δε θυμαμαι πως ηταν τα crybaby και αν αυτος ο ελαχιστος τζογος ειναι φυσιολογικος. Μπορει καποιος να τσεκαρει το δικο του crybaby και να μου πει? Δηλαδη εχει το περιθωριο να κανει κινησεις 1-2 χιλιοστα περιπου στο πεταλι χωρις να εχει μεταβολη στον ηχο απο το crybaby, δηλαδη αυτο να ειναι κινηση τζογου? Ρωτω γιατι συνηθως κανω πολυ μικρες κινησεις στο πεταλι σε συγκεκριμενο ευρος και δε με βολευει αυτος ο τζογος τοσο πολυ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mariopol Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2010 Tο δικο μου κανει! Νομιζω ρυθμιζεται :) www.mario-art2.blogspot.com www.mario-art.blogspot.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pureanalog Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2010 το υποπτευομουν αυτο... χμμ, ετσι οπως το ειδα δε καταλαβα πως θα μπορουσα να το ρυθμισω... καμμια ιδεα? ειναι το Jimi hendrix wah, ηχητικα ειναι πολυ ωραιο πολυ καλυτερο απο το απλο 95ρι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mariopol Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2010 Δεν εχω ιδεα. Εχω το απλο εδω και 200 χρονια κανει χρατσα -χρουτσα θελει καθαρισμα και εγω αδιαφορω. ;D Κατσε να ριξω μια ματια στο δικο μου και επανερχομαι (εκτως αν μας πει κανενας που ξερει ;D) www.mario-art2.blogspot.com www.mario-art.blogspot.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mariopol Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2010 Μπα! Δεν κουναει τιποτα (στο original) . :'( www.mario-art2.blogspot.com www.mario-art.blogspot.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pureanalog Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2010 τι εννοεις δε κουναει? ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2010 ΑΝ καταλαβα καλα απο την περιγραφη σου, ο "τζογος" που λες ειναι φυσιολογικος και δεν ειναι καθαρα μηχανικης φυσεως. Οφειλεται στο οτι η παστα του ποτενσιομετρου δινει την ιδια τιμη αντιστασης για καποιες μοιρες της περιστροφης του δρομεα. Μπορεις να το κανεις πιο "γρηγορο" αν λασκαρεις την κοντρα του οδοντωτου αξονα και αφησεις να "καβαλησει" ενα δοντι απο το γραναζι του ποτενσιομετρου. Αν ομως η παστα σε εκεινο το σημειο εχει ηδη αρχισει να δινει τιμες αντιστασης, ειναι πιθανο να εχεις λιγοτερο πριμαριστη "toe down" θεση... wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση