kaisos Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2010 rockinger tele [/img] Reverend Flatrock turned to BuckShot (Tonerider pickup) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Mitsosyupi Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2010 ευτυχως που υπαρχει και ενα σωστο group στο facebook !!! http://www.facebook.com/group.php?gid=24516619085 Ναι αυτο λεω κι εγω.... http://www.facebook.com/group.php?gid=24516619085#!/group.php?gid=2207538745 χαχα ;D ;D Συγκρινε αριθμους μελων.... :P Να και η δικια μου ταπεινη μεξικανα... BTW... I LOVE THIS THREAD!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2010 Alderbody, βάλε και καμια φωτό της tele σου βρε συ.... :P Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Yves Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2010 Να και η ομορφιά μου ;D Χαρακτηριστικά * 2-piece american lite ash body * Fender Deluxe maple neck * Lindy Fralin "Stock" pickups (thank you SF ;) ) * Kluson vintage tuners * Fender bridge,knobs,plates και pickguard. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2010 Εδώ έχουν καταλυθεί όλα. 1) Ο Playloud έχει Τelecaster 2) O Korgious που είναι πληκτράς έχει Telecaster 3) O AudioKostas που είναι μπασίστας έχει (ο Θεός να την κάνει) Telecaster. 4) O Alderbody έχει κιθάρα Ashbody (αυτό το νούμερο μ' ανησύχησε-original είναι-50'ς?). 5) .... Εγώ θα έμενα απ' έξω? InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2010 Μου αρέσει η προσοχή στη λεπτομέρεια: οι βίδες του pickguard είναι ίσιες και όχι σταυρός :) ;) Πρέπει νομίζω να ανοίξεις ένα θέμα σχετικά με το πώς την έκανες relic. (Με ενδιαφέρουν κυρίως τα saddles ;) ) www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2010 Ορίστε και οι δικές μου: Rockinger "60s style" C.A.R.: NS "52 style" Butterscotch relic: www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2010 ...τελικά, ποιος ΔΕΝ έχει Tele σε αυτό το forum? ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2010 ...τελικά, ποιος ΔΕΝ έχει Tele σε αυτό το forum? ;D <--- Εγώ :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2010 ...τελικά, ποιος ΔΕΝ έχει Tele σε αυτό το forum? ;D Guess who! ;D Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση