kostri Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2010 my baja. :) Ανταλλάσω ΔΕΚΟ με baja telecaster. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
giorgos608 Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2010 Φτωχή συγγενής μεν, αλλά αγαπημένη Fender Squier Tele Custom II P90 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostri Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2010 @studio54GR Η μπλε G&L είναι η πιο όμορφη μέχρι στιγμής σ’αυτό το θρεντ, κατά τη γνώμη μου. Πολύ ωραίο γούστο. ;) Ανταλλάσω ΔΕΚΟ με baja telecaster. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fender17 Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2010 ορίστε και η δική μου τελε : Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dkall Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2010 Τι γίνεται εδώ; Προτείνω τον σχηματισμό "Μονάδας Αντίστασης στις Τέλε". Αν και από ό,τι βλέπω δεν θα είμαστε πολλοί. Μέχρι και ο Playloud έχει Τέλε. Οποία απογοήτευσις... Οι ομορφες Tele ,ομορφα καιγονται ........ ;D http://estia-diakosmisi.gr/ ...γηρασκω αει διδασκομενος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2010 επειδη παντα μου την εδιναν τα γυαλιστερα μεταλλικα μερη της Tele μου, πριν λιγο καιρο ειπα να την παλιωσω λιγο. και να τι εκανα... wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alchemist Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2010 Η πρώτη μου Tele και πρώτη μου κιθάρα, Squier Affinity Special Edition: Η δεύτερη, vintage, ακριβή, με τρελό vibe και ηχάρα, χαραμίζεται στα χέρια μου αλλά δε βαριέσαι... Η φωτογραφία είναι χάλια επειδή είναι τραβηγμένη με κινητό και η μόνη πρόχειρη που είχα. Χωρίς άλλες περιστροφές, Fender Telecaster του 1972: Yes it is!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mkm Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2010 Η δεύτερη, vintage, ακριβή, με τρελό vibe και ηχάρα, χαραμίζεται στα χέρια μου αλλά δε βαριέσαι... Η φωτογραφία είναι χάλια επειδή είναι τραβηγμένη με κινητό και η μόνη πρόχειρη που είχα. Χωρίς άλλες περιστροφές, Fender Telecaster του 1972: Τώρα που μας έδωσες να πάρουμε μια μυρωδιά θα μας αφήσεις με την όρεξη??? Anyway, η δικιά μου δεν είναι ακριβώς tele αλλά φέρνει αρκετά...(51% τουλάχιστον νομίζω) πιάνεται ??? https://www.noiz.gr/community/forums/topic/20838-diy-custom-mkm-guitar/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
studio54GR Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2010 @studio54GR Η μπλε G&L είναι η πιο όμορφη μέχρι στιγμής σ’αυτό το θρεντ, κατά τη γνώμη μου. Πολύ ωραίο γούστο. ;) Kι εμένα μου έκανε κλικ μόλις την είδα και την αγόρασα με την μία. Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ksekourdistos Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2010 ευτυχως που υπαρχει και ενα σωστο group στο facebook !!! http://www.facebook.com/group.php?gid=24516619085 Recording is God's way of tellin you that you suck Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση