marmelaki Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2010 Tο avatar του μαρμελακίου μπορούμε να το βρούμε ολόσωμο και να το τυπώσουμε σε decal? :D Ψαξε στο Google Images για Reef Contest, ολο και κατι καλο θα βρεις ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
petersp Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2010 Να μαι και γω... ;D Μου βαλατε το μικροβιο, δεν αντεξα και εφτιαξα μια! Αναλυτικοτερα στο http://www.noiz.gr/index.php?topic=181098.msg510493;topicseen#new Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
qesh Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2010 Just came in NS "General Lee Custom Tele" Thank God for the rain.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ed_hunter Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2010 πωωωωωωωωωωωω απιστευτη!!!! !!!!!!!!!! ;D ;D (πρεπει να βγαλω και εγω μια φωτο την ταπεινη μου squier....) Χανιά.... Charvel Model 4 '88 - Prs tremonti Se Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2010 Ξαναβαζω τις κουκλες μου γιατι τις εφαγε ο host.... ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ELIANIOS Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2010 2 βδομαδων. Αγιο Βασιλιωτικη. 'Η ΤΑΝ 'Η ΕΠΙ ΤΑΝ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Thomsot Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2010 Just came in NS "General Lee Custom Tele" Φιλαρακο αυτη την κιθαρα ποτε την πηρες απο το Ντουκα?? Ημουν στις 22 του μηνα (Τεταρτη που περασε) εκει και την ειδα και....μου φυγε η μαγκια. Οχι απο το σχεδιο της (δεν μ αρεσε το πισω της, αλλα...περι κολοκυθοπιτας ..κλπ κλπ ;D) αλλα απο τα ξυλα και τον ηχο της. Αυτη πρεπει να ηταν μαλλον ε??. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
qesh Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2010 Ναι αυτη ηταν,Μου την εστειλε ο Σταυρος στις 23 και την πηρα στις 24 ;) Thank God for the rain.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ELIANIOS Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2010 Τι ναλεμε ρε κομμαντος. Τετοια πλατη θελω στη γκομενα να τριβομαι στην ιππασια. ΓΙΙΙΙΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!! 'Η ΤΑΝ 'Η ΕΠΙ ΤΑΝ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Thomsot Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2010 Ναι αυτη ηταν,Μου την εστειλε ο Σταυρος στις 23 και την πηρα στις 24 ;) Τι να σου πω ρε φιλε, απαιξα κανα μισαωρο με αυτη..μια στραβοκαστερ πηγα να δοκιμασω και να παρω και ενα μπασσο που του ειχα δωσει για αλλαγη διακοπτων, αλλα μερικες που ετοιμαζε τις ειχε ακομη στο φουρνο ;D... και ξετρελαθηκα. - Να σου βαλω και βρωμικα?? μου λεει ο Σταυρος. - Να μην μου βαλεις τιποτε, να σηκωθεις και να φυγεις του ειπα. ;D Μου αρεσε πολυ το κελεμπεκι στο μανικα. Να ζησεις και να τη χαιρεσαι ρε φιλαρακο..... ;) :) Τετοια πλατη θελω στη γκομενα να τριβομαι στην ιππασια. ΓΙΙΙΙΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!! - Σταυροοοοο, μια πλατη στο τεσσερα παρακαλω. - Εφτασεεεεεεε!!!! ( Σ εφτιαξα ELIANIOS) ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση