Shelter Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2010 Αυτή η οριζοντιωμένη κάτω κάτω τι είναι? Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
faltsoo Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2010 Αυτή η οριζοντιωμένη κάτω κάτω τι είναι? η οριζοντιωμενη ειναι xaviere απο gfs . αλλα... για να αναρωτιεσαι γιάυτη σημαινει οτι αναγνωρισες τις υπολοιπες ;) ή ...σου αρεσουν απλα οι οριζοντιωμενες... ;D ;D one more pls .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mpikoz Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2010 Δεν πιστεύω η μαύρη με τους διπλούς να είναι η http://www.thomann.de/gr/harley_bentonhbt1500tbk_egitarre.htm ; :o broke another g-string Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
faltsoo Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2010 Aυτη...ειναι με δυο gfs που σκοτωνουν και ενα σετ απ βελουδο (by me) με 10αρες χορδες. φερτε να πατησω ;D ολες τις lps... ;D :) one more pls .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2010 Μετά από αρκετό καιρό και μετά από υπολογισμούς, προσπάθεια και superfunk συμβουλες εγινε αυτο που ειχα στο νου μου για την τελε μου ως τελικο προορισμο ΠΡΙΝ........... ΜΕΤΑ........... Θέλει αρκετη προσοχη η τοποθετηση ,δεν μπορει να γινει τυχαια\ βοηθουν τα knurled saddles διότι βάζουν τις χορδές σε δρόμο και δεν κουνιούνται στα bends ενω διατηρείται το sustain και το τελε spank... όποτε θελω γυρναω σε traditional tele setup διοτι υπαρχουν ακομη τα ferrules απο πισω ενω δε χρειαστηκε εξτρα σεταπ ειναι ακριβως ιδιο με το παλιο! Διατηρείται χαμηλο action χωρις neck shims κλπ κλπ και....bigsby sweetness! looks cool too ! ;) close up setup εχω λιμαρει αυλακια στο ashtray bridge (10 λεπτα δουλεια) συντομως και βιντεακι... ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2010 Να προσθέσω ότι δεν ξεκουρδίζεται και ότι είναι βούτυρο?? ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2010 ηρθε και η ωρα μου Baja Telecaster with Bigzby(vibramate) Pickups:Tonerider Hot Classic Set A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2010 Ωραιες και οι δυο...η επιλογη Threaded saddles ειναι must αν θελεις να διατηρησεις την κλασσικη γεφυρα με το bigsby... ;) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2010 Ωραιες και οι δυο...η επιλογη Threaded saddles ειναι must αν θελεις να διατηρησεις την κλασσικη γεφυρα με το bigsby... ;) ειχες δικιο τοτε που μου ελεγες να παρω τα saddles..... ειχα την κιθαρα κανα εναμιση μηνα με τα vintage brass saddles και εψαχνα τις χορδες.... A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2010 Superfunk = τελexpert!!Εγγύηση!! Α ρε Σάκη σωστός με το bigsby! Eίναι όλα τα λεφτά!! Τώρα φτιάχνουμε μια Esquire και μετά θέλω να αντιγράψω τη thinline του superfunk!! ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση