Shelter Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2010 Partcaster: Fender alder C.A.R body, Allparts neck fatback, nitro finish, 6105 frets, joe barden bridge, bill lawrence singleblade bridge pickup. Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2010 Κουκλα.κατι μου...θυμιζει αυτο το μπρατσο..... ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
KostasP Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2010 Warmoth Thinline '08 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
The Genius Loci Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2010 Partcaster: Fender alder C.A.R body, Allparts neck fatback, nitro finish, 6105 frets, joe barden bridge, bill lawrence singleblade bridge pickup. shelter, σε πάω με χίλια. ;) Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bluesscholar Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2010 Nα και οι δικές μου: Fender Telecaster Thinline '72 reissue Crafted in Japan (7,25 radius) & The Bluescaster: partcaster (2-piece, alder, surf green double bound body, 12 inch radius μπράτσο. Jason Lollar Charlie Christian neck pickup & Harry Haussel Vintage telecaster neck pickup). "The music that you listen to, becomes the soundtrack of your life" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Shelter Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2010 Κουκλα.κατι μου...θυμιζει αυτο το μπράτσο..... ;D ;) ;D έπρεπε να πάρω και τους μαγνήτες αλλα... shelter, σε πάω με χίλια. Έχε χάρη που τότε με την tele σου με πέτυχες σε αφραγκιές. Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
The Genius Loci Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2010 Έχε χάρη που τότε με την tele σου με πέτυχες σε αφραγκιές. Έφτιαξες ωραίο πράγμα όμως και στην ίδια γενικότερη φιλοσοφία. Εύγε! Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
doubletrouble Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2010 Aγαπημενη! 52ri crafted in japan 7,25 radius, U neck shape. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jethro Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2010 Να βάλω λοιπόν κι εγώ την ξανθιά μου! NS 52ri tele από τον Σταύρο Ντούκα (respect!). 8) Για περισσότερες λεπτομέρειες και φωτογραφίες: http://www.noiz.gr/index.php?topic=166629.msg301826#msg301826 Πολύ αγαπημένη κιθάρα τελικά! The light was yellow, sir... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
faltsoo Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2010 οποιος κανει παρεα με στραβους... στο τελος....δεν βλεπει ;D ;D one more pls .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση