alderbody Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2010 Φωτιές ανάβεις!!! ;D ριχνω ...λαδι στη φωτια ;) ;D wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lgbesios Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2010 .....Φάτε μάτια ψάρια..... ;D αυτό είναι χρώμα φίλε Αντρέα ;) rust never sleeps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2010 Ναι, το χω δει στον Ιμπέη (εδώ και πολύ καιρό - που να πωληθεί στη τιμή αυτή). Το θέμα είναι τι έχουμε και όχι τι ονειρευόμαστε. ;) Αλλιώς και 50 σελίδες δεν φτάνανε. Μη μου πεις Λευτέρη ότι το χεις γιατί ήρθα τώρα εκεί. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lgbesios Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2010 δεν έρχεσαι που έχω κάτι κρεβατοκαvαπέδες για κουβάλημα μετά τσιπουρομεζέδων βέβαια ;D όσο για το παραπάνω ................... :( rust never sleeps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2010 δεν έρχεσαι που έχω κάτι κρεβατοκαvαπέδες για κουβάλημα μετά τσιπουρομεζέδων βέβαια ;D Στη τρίτη καρέκλα μας βλέπω ντίρλα...... ;D Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Shelter Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2010 Ρωτα εδω καλυτερα www.telecaster.com θα σου εξηγησουν μετα χαρας... ;D Eκει με έχει προλάβει άλλος. ;) Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
yannis37 Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2010 ειμαστε μεγάλοι αλητάμπουρες τελικά. ο καθένας με τον τροπο του σπέρνει gasιτιδα εδω μέσα ;D και μετά κατηγορούμε .....άλλους,.....άλλα,κλπ (εμεις....ποτέ) ποιο ειπαμε ειναι το ιδανικο βάρος για την baja :P HOME www.noiz.gr/index.php?action=media;sa=album;in=103 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
backys Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2010 ε ναι... να ειναι vintage correct (γιεα ραητ) πικρα στο βιδωμα, αλλα εμφανισιακα ωραιοτατες! 8) Μπορεις να μου πεις που σκ**τα βρηκες ισιες ξυλοβιδες??? Εχω φαει την Αθηνα και τιποτα >:(...στο τσακ ειμαι να αρχισω να ξυλωνω τα επιπλα της γιαγιας μου ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
The Genius Loci Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2010 Μπορεις να μου πεις που σκ**τα βρηκες ισιες ξυλοβιδες??? Εχω φαει την Αθηνα και τιποτα >:(...στο τσακ ειμαι να αρχισω να ξυλωνω τα επιπλα της γιαγιας μου ;D ;D ;D Ρε άσε τις βίδες και βάλε φωτογραφία του... παιδιού μου. ;D ;D ;D ;D Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AndyC Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2010 .....Φάτε μάτια ψάρια..... ;D αυτό είναι χρώμα φίλε Αντρέα ;) Τετοια Knobs ειχε και τα αλλαξα... Σε τετοιο χρωμα, με μαυρο guard δεν τα αλλαζα. Αφου ξερεις τωρα τα ενδυματολογικα μου γουστα... ;D Καποιες ωρες μεχρι και ο Φλωρινιωτης μπροστα μου ωχρια... ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση