mike_rhd Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2010 Ευχαριστω Audiokostas ;D κουκλες ολες οι τελε που ειδαμε μεχρι στιγμης! Ain't nothing but the blues. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pascal Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2010 Fender Nocaster Relic limited edition εδώ μία...αδερφούλα της, φωτογραφημένη για αμερικάνικο κατάστημα: και ένα testing 1,2 που πόσταρα προσφάτως: Fender Nocaster '51 Relic Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Shelter Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2010 warmoth pinecaster & fender am.str Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2010 BAJA TELECASTER πριν της αλλαγες..... φωτο Video και κλιψ με την μεταμορφωση σε λιγο καιρο ;) A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kokobloko Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2010 Fender New Standard Telecaster Arctic White (made in Mexico) qwertyuiopasdfghjklzxcvbnm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Alter Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2010 Guru Share Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2010 να και μια partcaster που εκτελει χρεη tele προς τα εδω YouTube | Instagram Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2010 Gonzo, Animal & AUM ...... όλα τα λεφτά ;D ;D Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funkysoul Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2010 οριστε και η δικια μου η ταπινη parts caster body : 3 pc's swamp ash mighty might βαμενο απο φιλο neck:maple (περασμενο με πιο σκουρο βερνικι απο κατω )-rosewood mighty might bidge n' tuners : wilkinson pickups:tonerider vinage plus/b και alnico 4/n papa don't take no mess!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mariopol Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2010 Με λάθος headstock μετράνε ή είμαι εκτός θέματος? ;D www.mario-art2.blogspot.com www.mario-art.blogspot.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
qesh Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2010 Άσχετα τι λέει ο SF, είναι της Fender και γράφει Telecaster και μου αρέσει πάρα πολύ. Παρόλο που έχει splittable καταπληκτικούς SD μαγνήτες, έχω φαγωθεί να της βάλω P-rails. Εν ευθέτω χρόνω..... Μου αρέσει του η κούφια νυφούλα του Μιχαλάκη ;) Wow!!!!! Κώστα είναι απίστευτη δεν την εχω ξαναδεί ή anyway δεν την θυμαμαι Κι ας μην κάνει "κουάκ, κουάκ" δεν πειράζει, άσε τον SF να λέει!!! Συντομα που θα παραλάβω την (καινούρια) δικιά μου θα την εκθέσω. Thank God for the rain.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση