xxxxQxxxx Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2010 Καλησπερα παιδες , Προσφατα πήρα το Μ50 της Korg και θελω να χρησιμοποιήσω το παλιο μου αρμονιο (Yamaha psr 640) κυριως για ρυθμους κανα Hit και αιντε κανένα Pat . Έχω χάσει την δισκέτα που είχα με τους ελληνικούς ρυθμούς . Αν κάποιος μπορούσε να με βοηθήσει θα το εκτιμούσα πολύ. Thx in Advance :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
xxxxQxxxx Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2010 κανένας ; :( Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stavros_d80 Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2010 Στο παρακάτω link υπάρχει άφθονο υλικό για Yamaha αλλά και για Korg m50 σε styles & ήχους http://www.midipart.gr/main/index.php?page=mypage 33 1/3333cos301/2sqrt564,0909{fx-dty/sqrtz} Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
xxxxQxxxx Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2010 Σ'ευχαριστω πολύ φίλε μου :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση