Προς το περιεχόμενο

Open Source Blender Animation Shorts. (Κινούμενα σχέδια)

Nikolas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

το big buck bunny μου άρεσε περισσότερο λόγω σεναρίου.

Οπως και το sintel είναι άρτια απο τεχνικής πλευράς.

Korgious: κάθε ταίνια χρειάζεται σίγουρα κάτι περισσότερο απ το software των 3D γραφικών για να γίνει. Ως προς αυτό, καταλαβαίνω ότι έχουν χρησιμοποιήσει αποκλειστικά το blender... και γιατί όχι;

φβ/snoozeloop

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Korgious: κάθε ταίνια χρειάζεται σίγουρα κάτι περισσότερο απ το software των 3D γραφικών για να γίνει.

Στα νειάτα μου είχα κάνει ένα λεπτό ταινία παραδοσιακά...peg bars, ριζόχαρτα, διαφάνειες...4 μήνες δουλειά...

Λίγο μεγαλύτερος είχα ασχοληθεί και με rendering, animation...το άτιμο το modeling πάντα μου ήταν ακατόρθωτο. Αυτές οι 3 κατηγορίες χρειάζονται για να γίνει μία ταινία σαν τις παραπάνω (βεβαίως και σεναριογράφος, σκηνοθέτης, μουσικός...), με λίγα λόγια ένα ολόκληρο επιτελείο.

Πολύ πισένιο interface ρε παιδί μου... :-[

Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή

όντως Μάραθον, αλλά είχα κάτι άλλο στο μυαλό μου:

χρειάζoνται άλλα προγράμματα για τον ήχο {ηχογράφιση, sound design, μιξαζ}, άλλο για μοντάζ και άλλο για το εταλονάζ και φίνισινγκ της ταινίας. Δεν τα κάνει όλα το ίδιο καλά ή εύκολα το πρόγραμμα των 3D.

φβ/snoozeloop

χρειάζoνται άλλα προγράμματα για τον ήχο {ηχογράφιση, sound design, μιξαζ}, άλλο για μοντάζ και άλλο για το εταλονάζ και φίνισινγκ της ταινίας. Δεν τα κάνει όλα το ίδιο καλά ή εύκολα το πρόγραμμα των 3D.

Αλοίμονό μας εάν τα έκανε όλα καλά...αλλά ποτέ δεν ξέρεις.

Έτσι κοροϊδεύαν κάποια εποχή το Photoshop, αλλά έκλεισε σπίτια... ;)

Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή

Κατέβασα χθες το πρόγραμμα να δω τι παίζει, αλλά αφού είδα οτι πέρασαν 3 ώρες χωρίς να έχω φτιάκει ούτε ένα κύβο, τα παράτησα ;D.

Πάντος αν όντως με ένα τέτοιο πρόγραμμα φτιάχνουν τόσο καλά animation, τους αξίζει ένα τεράστιο ΜΠΡΑΒΟ για το γεγονός οτι είναι open source (και πόσοι θα έχουν πάρει τον κώδικα και θα το πλασάρουν σε λίγο για...."close source ;D " )

Lyrics: Wasted Time Between Solos!!!

Korgious: κάθε ταίνια χρειάζεται σίγουρα κάτι περισσότερο απ το software των 3D γραφικών για να γίνει. Ως προς αυτό, καταλαβαίνω ότι έχουν χρησιμοποιήσει αποκλειστικά το blender... και γιατί όχι;

κι εγώ για τα γραφικά ερώτησα, και μόνο.(όχι για ήχο,μονταζ..κτλ κτλ).

www.sonicspace.gr

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου