Guru Nikolas Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2010 Guru Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2010 Το Blender είναι ένα 3-d πρόγραμμα. Οpen Source, και τσάμπα! Μέσα στα χρόνια έχουν παρουσιάσει (απ'οσα ξέρω) δύο μικρά κινούμενα σχέδια (10-15 λεπτών). Και τα δύο είναι απλά ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ σε κάθε σημείο. Τα παραθέτω εδώ και καλή διασκέδαση: The Elephant's Dream και Sintel Δύο υποσημειώσεις: 1. Τη μουσική και στα δύο την έχει κάνει ο Γερμανός Jan Morgenstern 2. Αυτό είναι μια καλή ευκαιρία να καταλάβει κανείς ότι λύσεις υπάρχουν για τα πάντα, χωρίς να καταλήγει κανείς σε σπασμένα προγράμματα και τέτοια! ;) Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-BitCollector Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2010 Αυτό είναι μια καλή ευκαιρία να καταλάβει κανείς ότι λύσεις υπάρχουν για τα πάντα, χωρίς να καταλήγει κανείς σε σπασμένα προγράμματα και τέτοια! ;) Εντυπωσιακά βίντεο! Το Blender είναι πράγματι πολύ καλό. Ίσως μια εξίσου καλή ευκαιρία να ξανασκεφτούν την τιμολογιακή πολιτική τους διάφοροι ... άσπαστοι (και συχνά τσαλακωμένοι). Είχα ξεκινήσει κάποτε να το μαθαίνω αλλά δεν κράτησε. Ένα μικρό σουβενίρ που προέκυψε από το tutorial για το φτιάξιμο ζαριού είναι αυτό :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Bullfrog Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2010 Το sintel μ 'αρεσε περισσότερο. Πολλή δουλειά στο character animation αλλά και στις κάμερες. Και φυσθκά ένα καλό promotion του blender. Thank u Nikolas. :) Make a married woman laugh and youre halfway there Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2010 OP Guru Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2010 To sintel είναι κατά 3-4 χρόνια νεότερο του Elephant's dream. ;) Για αυτό ίσως να φαίνεται τόσο καλύτερο. Δεν είναι και Pixar, αλλά είναι σοβαρά πολύ καλό! ΥΓ. Δε θα μπορούσα ποτέ να κάτσω να μάθω 3-d... brrr... (ποτέ μη λες ποτέ; ) Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2010 Εγω το κατεβασα για να δω τι κανει και καταφερα να φτιαξω ενα πολυ χοντρο και γκρι πουλι με μεγαλη μυτη. Δυστυχως δεν εχω την υπομονη ουτε τις εικαστικες δεξιοτητες να φτιαξω κατι καλο, κι αυτο ειναι το μεγαλο μου παραπονο. Αλλα το προγραμμα φαινεται εξαιρετικο, αν κρινουμε απο τα αποτελεσματα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2010 OP Guru Share Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2010 Πάρτε κι άλλο: Και είναι πολύ αστείο! Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2010 Νικόλα καλημέρα! Τα βίντεο που παρέθεσες είναι δημιουργήματα ΜΟΝΟ από αυτό το πρόγραμμα? www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bouzoukleri Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2010 θυμάμαι όταν είχαν ανεβάσει το elephant's dream ζητούσαν κόσμο να βοηθήσει στο επόμενο τους πρότζεκτ γιατί δεν τους έφταναν οι ήδη υπάρχοντες προγραμματιστές γραφίστες κλπ. κάπου έχασα επεισόδια και τους ξαναθυμήθηκα με το bick bunny. Ασχολήθηκε κανένας Έλληνας ξέρει κανείς ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2010 OP Guru Share Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2010 Korgious: Δε νομίζω, αλλά εξαρτάται τι εννοείς. Γιατί τη μουσική (πχ) την κάνει ο Jan, και χρησιμοποιεί (απ'ότι ξέρω) EW samples. Τώρα για τα γραφικά, κλπ, (που δεν είναι φυσικά ο τομέας μου) έχω την εντύπωση πως είναι μονάχα Blender... Bouzoukleri: Δεν έχω υπόψη μου κάποιον Έλληνα που να ασχολήθηκε αλλά τα ονόματα (στο sintel) είναι στο τέλος, άρα με λίγη υπομονή θα δεις αν κάποιος μπήκε μέσα (και αν έδωσε και χρήματα... αφού ψάχναν για σπόνσορες ενεργά (και ο μεγαλύτερος ήταν το DivX...). Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Bullfrog Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2010 όχι ρε γαμώτο στο τέλος να κερδίσει αυτός ο αντιπαθητικός τύπος ;D Πολύ καλό! :) Make a married woman laugh and youre halfway there Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση