panka Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2006 Share Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2006 οταν παιξεις για λιγες ωρες με μια suhr Ολες οι αλλες κιθαρες μετα θα σου φαινονται απο πολλες αποψεις ενα ή και περισσοτερο επιπεδα κατω... 8) :wink: υ.γ.αν παξεις μονο για 2-3 λεπτα ισως και να μην παρεις χαμπαρι και πολλα...αλλα αν καταλαβεις τι παιζει...την γ%*ησες :lol: :) υπαρχουν κ οι tom anderson βεβαια (μιλαμε βεβαια μονο gia bolt-on)αν κ αυτες ειναι πιο 'μοντερνες'.. πιο πολυ για rack.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2006 Share Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2006 γιατι οι TYLER πανε πισω???ακουγονται τα καλυτερα απο παρα πολυ κοσμο...ενας απο τους πολλους που παιζει με tyler ειναι και ο landau! :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panka Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2006 Share Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2006 γιατι οι TYLER πανε πισω???ακουγονται τα καλυτερα απο παρα πολυ κοσμο...ενας απο τους πολλους που παιζει με tyler ειναι και ο landau! :wink: δεν εχω παιξει ποτε.. xa,σωστος τακη,αλλα δεν τις βρισκεις ελλαδα ρα γαμοωτο(αν και ειναι κ λιγο τσιμπημενες..κ ασχημο headstock(για τα γουστα μου)) και εγω θα ηθελα μια τετοια.μια psychedelic vomit ισως η mia burning water... 8) με το mid boost... :roll: www.proguitar.de/ProGuitarPreisliste/E-Guitars/E-GuitarPreisliste.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panka Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2006 Share Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2006 an και εδω τις εχει θα ελεγα πολυ πολυ φτηνα :roll: www.proguitar.de oπως κ τις suhr..... :) oπως βασικα τα περισσοτερα πραγματα που εχει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2006 Share Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2006 xa' date='σωστος τακη,αλλα δεν τις βρισκεις ελλαδα ρα γαμοωτο(αν και ειναι κ λιγο τσιμπημενες..κ ασχημο headstock(για τα γουστα μου))[/quote'] ΧΑ ΧΑ Συμφωνώ! Μπορεί να είναι απίστευτες κιθάρες αλλά έχουν ΑΠΑΙΣΙΑ headstock!!! (Εμ, γιατί νομίζεις ότι όλες οι photos δεν δείχνουν το headstock τους? Είναι τυχαίο??? ;)) www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2006 Share Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2006 Τι να πω ρε παιδια... :roll: πεταμενα λεφτα..... :cry: www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2006 Share Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2006 Τι να πω ρε παιδια... :roll: πεταμενα λεφτα..... :cry: γιατι το λες αυτο ρε;ειλικρινα ωρες ωρες δεν μπορω να σε καταλαβω... :cry: δεν φανταζεσαι ποσο αδικο εχεις αν πιστευεις οτι ειναι πεταμενα λεφτα να παρεις μια τετοια κιθαρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2006 Share Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2006 tyler :!: 8O με τετοιο Hedstock & τετοιο απαισιο φινιρισμα :?: :lol: τουλαχιστον οι Suhr εχουν ωραιο χρωμα!! :lol: σοβαρα τωρα,εχω παιξει με αρκετες Tyler & ηταν ολες αψυχες και "κλινικες" (χειροτερες & απο Τom Anderson) με απαισιους μαγνητες & οχι και τοσο τελεια κατασκευη (πουλας που πουλας ενα παναπλο στην κατασκευη & στα υλικα οργανο για χρυσο φτιαξτο τουλαχιστον καλα ανθρωπε μου!! :roll: :twisted: ) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2006 Share Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2006 για το φινιρισμα και το headstock δεν θα πω τιποτα γιατι γουστα ειναι αυτα! αλλα θελω εστω και ΜΙΑ ΦΟΡΑ να ακουσεις για ακριβο οργανο και να πεις εστω και μια καλη κουβεντα!κομπλεξ εχεις παιδακι μου? :lol: ετσι ρε παιδι μου για ξεκαρφωμα πες κατι καλο! :lol: α!και Thanks για το review αλλα θα εμπιστευτω τα δεκαδες reviews απο παικτες οπως ο landau κτλ..που ξερουν να εκτιμησουν πραγματικα ενα καλο οργανο!δεν ειναι μπηχτη για εσενα(και για εμενα και για ολους μας) εννοειται αλλα καταλαβες τι εννοω! :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2006 Share Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2006 no problem :wink: to each his own :wink: :lol: www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση