MK_fan Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2010 γεια σας μηπως μπορει καποιος να μου πει αν πανε οι EMG sa σε Tokai strat του 84' ρωταω γιατι η κιθαρα ειναι vintage ???αλλα θελω να ξεφορτοθω το βουητο στο gain και να εχω περισσοτερο sustain Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mariopol Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2010 Κριμα δεν ειναι? :-\ Με τα λεφτα που θα δωσεις παιρνεις μια καινουργια κιθαρα να κανεις τη δουλεια σου. www.mario-art2.blogspot.com www.mario-art.blogspot.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2010 Υπάρχει μεγάλος δρόμος ανάμεσα στους vintage-style μαγνήτες της κιθάρας σου και στους EMG. Για δες το λίγο... When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MK_fan Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2010 ευχαριστω για τη βοηθεια εγω για αυτο ρωτησα να μην κανω καμια βλακια ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mike_rhd Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2010 Εγω ειχα μια Cort strat με Lace sensor μαγνητες. Προσωπικα μου αρεσαν αρκετα, ειδικα ο Gold. Και αυτοι ειναι αθορυβοι μαγνητες. Ριξε και προς τα κει μια ματια αν θες :) Ain't nothing but the blues. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gregg Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2010 Μιλαμε για διπλους ή για μονους; Νομιζω οτι με μονους (πχ το σετ του gilmour) εχεις αρκετα μεγαλη ευελιξια. Για διπλους αν η μουσικη σου δεν ειναι μεταλ κατασταση καλυτερα αποφυγε τους. just changed avatar :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funkysoul Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2010 σωστα και η emg εχει μονους και οι noiseless της fender αλλα και lace.σωστα σου ειπαν παραπανω.....εχεις πολυ δρομο για active εκτος και αν εισαι στη φαση του metal.ψαξτο καλα ;) papa don't take no mess!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2010 Σου αρέσει ο βίντατζ ήχος; When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MK_fan Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2010 Σου αρέσει ο βίντατζ ήχος; φιλε για το βινταντζ ζω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2010 Noiseless και vintage δεν συμβιβάζονται. Πρέπει να κάνεις μικρές υποχωρήσεις. Προσωπική μoυ γνώμη είναι να δεις σε Dimarzio τη σειρά True Velvet και τη σειρά Area. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση