geo.k Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2010 Καλησπερα...δεν εχω ιδεα απο πιατινια και ψαχνω για 1 crash μεχρι 150 euro για ειδος stoner,grunge κατι τετοιο.Αν μπορειτε πειτε καμια ιδεα.Σκεφτομαι κ για αγορα απο τουρκια..αξιζει η τσαμπα θα παω?? thnx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hwept Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2010 Μαλλον δεν εισαι ντραμμερ ε? Και τι ακριβως ηχο εχουν τα crash για grunge? Αν πεις τι ηχο ψαχνεις περιπου, αν το θελεις για accent μονο ή και για ride, αν θες μεγαλη ή μεγαλη ουρα (και αλλα τετοια ασημαντα) ισως λαβεις καποια βοηθεια. Crash για stoner & grunge = Φραση χωρις νοημα. Αν θα πας Τουρκια τσαμπα ή οχι ? Μισο λεπτο να φορτισω τη μαγικη σφαιρα και να το δω. Στην Τουρκια υπαρχουν καλα πιατα σε καλες τιμες αλλα και το αναποδο. Ευχαριστως ναι, αλλα....ΟΧΙ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WrTsXxx Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2010 Αν πας μέχρι Τουρκία και δε βρεις πιάτο να σ αρέσει, φάε τα λεφτά σε μπακλαβάδες. ΑΞΙΖΕΙ. ;D πριν πας όμως κάνε μια βόλτα εδώ στα μαγαζιά. Χτύπα μερικά πιατίνια. Ακου τι παίζει σ αυτή την τιμή τουλάχιστον να ξέρεις να συγκρίνεις με όταν θα πας Τουρκία. 8) φβ/snoozeloop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geo.k Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2010 Ειμαι γενικα καινουριος γι αυτο κ ρωτησα.Εχω ακουσει οτι γενικα βρισκεις φτηνα πραγματα τουρκια.Θα ρωτησω καποιον με μαγικη σφαιρα.ty Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση