VirusSnake Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2010 Που μπορω να αγορασω το περιοδικο guitar world στην αθηνα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ksekourdistos Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2010 σε ελευθερουδακη (κοιτα σε αρκετους σταθμου μετρο οπως αγιο αντωνη, συγγρου φιξ) Να ξερεις οτι δεν συμφερει παντως. καλυτερα να κανεις μια ετησια συνδρομη Recording is God's way of tellin you that you suck Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
VirusSnake Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δηλ. ποσο κανει περιπου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sonic X Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2010 Στο περίπτερο της Ομόνοιας (everest), της πλ. Μαβίλη, της οδού Πανεπιστημίου (ύψος ticket house)...και σε άλλα κεντρικά ως επι των πλείστων. Επίσης σε μαγαζιά με ξένο τύπο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alchemist Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2010 Σε περίπτωση που μένεις προς τα νότια προάστια, υπάρχει και ένα περίπτερο στην πλατεία Δαβάκη στην Καλλιθέα στο οποίο έχω δει πολλά ξένα κιθαροπεριοδικά. Yes it is!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ksekourdistos Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2010 11 ευρω συν πλην Recording is God's way of tellin you that you suck Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Gear Acquisition Syndrome Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2010 9 euros απο Ελευθερουδακης στο El. Βενιζελος .o. /o. /o\ <o\ <o> \o/ εεεεε μακαρένα!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
VirusSnake Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2010 9 ευρω εχει, ειχε δικιο ο φιλος... πηρα σε ολους του ελευθερουδακηδες για να μου πουν: 1. δεν εχει ερθει ακομα και τα παλια τευχη εχουν παει για επιστροφη 2. δεν το φερνω παρε αλλου (καταστημα στο σταθμο μοναστηρακη) 3. εχει το παλιο τευχος, αγνωστο γιατι το συγκεκριμενο καταστημα δεν το εδωσε για επιστροφη.(αγ. αντωνιος) και ρωταω εγω το καινουργιο τευχος βγηκε στις 23 εσεις ποτε θα το φερετε; δεν ξερουμε. περιπου δεν μπορειτε να μου πειτε; τα φερνεται με ενα μηνα καθυστερηση η ετυχε και το συγκεκριμενο δεν εχει ερθει ακομα; δεν ξερουμε. ενα περιοδικο απο την αμερικη θελησα να παρω οχι απο μαλεσια. για αλλη μια φορα τα ελληνικα μαγαζια και η ανοργανωσια τους με αφησαν αφωνο. ειναι δυνατον να μην εχουν καποια λιστα να ξερουν τι θα τους ερθει και ποτε; τελικα αγορασα απο ebay τρια τευχη συμπεριλαμβανομενου και αυτου που ηθελα με 18 ευρω μαζι με εξοδα αποστολης... ::) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ginargiros Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2010 Να ξερεις οτι δεν συμφερει παντως. καλυτερα να κανεις μια ετησια συνδρομη +1 Με περίπου 50€ παίρνεις ετήσια συνδρομή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
VirusSnake Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2010 το ξερω παιδια και ευχαριστω αλλα το συγκεκριμενο περιοδικο δεν με πολυενδιαφερει περαν απο πολυ λιγα τευχη. το θεωρω οτι πρεπει για πιτσιρικαρια που μολις αρχισε με lessons κτλπ. η τελος παντων ο παραδεισος του μεταλα shreadhead. εχω subscription στο vintage guitar που ειναι πιο κοντα στα λημερια μου (μουσικα). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση