blue Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2010 Η υπογραφή μου προς απάντησή σας. οχι, η δική μου! https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hallugi Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2010 στο χέρι σου είναι :) Αυτά που λέει ο hallugi είναι υπαρκτά στην αντίληψη των χρηστών του internet, αλλά εγώ νομίζω οτι κάποιες φορές γίνονται προσπάθειες για "κάτι καλύτερο". Προσωπικά, αν είχα ακριβώς την ίδια αντίληψη δεν θα συμμετείχα σε καμμία συζήτηση ούτε θα συμβουλευόμουν κάποιον τέτοιο χώρο. Αυτά για την περίπτωση που δεν θα πάμε στην παιδική χαρά όμως :) Δεν πιστευω οτι η πλειοψηφια των χρηστων ή των posts που εχουν τα forums το οποια παρακολουθω ανηκουν στην κατηγορια που ανεφερα.Σε μκιρη μειοψηφια αναφερομε που δεν περναει ομως απαρατηρητη.Γιαυτο και επιλεγω να συμμετεχω στις συζητησεις αν εχω κατι να πω.Τα συμβουλευομαι συχνα γιατι εχουν αρκετα αξιολογα θεματα.Απο κει και περα πιστευω ειναι στο θεμα της κρισης του καθενος το τι θεωρει αξιολογο, τι θα κρατησει απο αυτα που διαβαζει, ποσο θα ψαξει παραπανω γιαυτα που διαβαζει και σε υποκειμενικα θεματα τα forums ειναι ενα πολυ καλο μεσω ανταλαγης αποψεων sorry που ειχα γραψει το ονομα του site δεν ηξερα οτι δεν επιτρεπεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση