Holystone Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2010 Καλησπερα... Λοιπον, εχω στο pc 2 σκληρους, ενας 500 sata 7200 32mb cache και ενα 200 ide (μαλλόν 8mb cache). μεχρι σημερα δουλευα τις ηχογραφησεις ως εξης: ο 500 το λειτουργικο, και ο 200 δυο partitions, ενα για τα plugins, και ενα για τα audio. Τωρα που παω για format, πώς να τους τακτοποιησω για καλυτερη απόδοση; Δηλ. πόσα partitions, και ποια, και σε ποιο σκληρο τι... Ευχαριστω παιδια... Your Ear Rulez! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WrTsXxx Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2010 εγώ θα έβαζα και τα plugIns στο δίσκο με το λειτουργικό και τα προγράμματα. φβ/snoozeloop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2010 Εγώ θα έδινα σύνταξη στον IDE σκληρό και θα προσλάμβανα χωρίς ΑΣΕΠ εναν καινούριο SATA να κάνει παρέα στον 500άρη σου να γίνει πιο αποδοτική η ομάδα. Βάλε τον IDE σε USB εξωτερικό case για backups. εγώ θα έβαζα και τα plugIns στο δίσκο με το λειτουργικό και τα προγράμματα. +1 Με ποιό σκεπτικό τα είχες ξεχωριστά; Γενικά βοηθάει να παραθέτει κανείς το πλήρες σύστημά του. Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gdevelek Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2010 ο IDE είναι κατάλληλος για long-term storage, δηλαδή για πράγματα που δεν διαβαζο-γράφεις διαρκώς, είτε αυτά είναι εφαρμογές είτε ήχος είτε plugins τα υπόλοιπα στον SATA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση