pascal Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2010 Almost clean setting :) Παίζω σε neck και μετά σε bridge- το volume στο 9, το tone περίπου στο 6 με 7. Το badcat είναι στο καθαρό του κανάλι, με το volume και το tone στη μέση. Αν και αυτό το setting του είναι το πιο ουδέτερό του, γλυκαίνει τον ήχο και προσθέτει ένα ελαφρύ "κουδούνισμα" στα πρίμα. Μετά το badcat, κάρτα ήχου, amplitube 3 και garageband. To παίξιμο είναι ολίγον τι εκ του προχείρου ;D Fender Nocaster Relic Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pascal Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2010 Kατάλαβα...είμαι τόσο ωραίος χωρίς μπλουζάκι που δεν μπορείτε να πείτε τίποτα :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
akisgr Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2010 Ωραίο παίξιμο! Όσο για τον εξοπλισμό δεν υπάρχει...! ;D Αυτή η Τέλε πετάει κανονικά! ;D ;D ;D -=Music is my Aeroplane=- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Celf Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2010 Οχι ρε συ...και με το μπλουζακι το ιδιο καλος θα ακουγοσουν... ;D Everybody gets the blues sometime Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
akisgr Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2010 Οχι ρε συ...και με το μπλουζακι το ιδιο καλος θα ακουγοσουν... ;D +10000000000! ;D -=Music is my Aeroplane=- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2010 Kατάλαβα...είμαι τόσο ωραίος χωρίς μπλουζάκι που δεν μπορείτε να πείτε τίποτα :P Ρε συ νόμιζα ότι ήταν ο Ignantios. ;D Πολλές cs έχεις μαζέψει ζηλεύω αφάνταστα. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pascal Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2010 Thanks για τα σχόλια παιδιά! @Nestoras: Δύο CS έχω, αυτή και τη strat. Σήμερα θα είμαι στο Fender Clinic- θα τα πούμε από κοντά αν μπορέσω να σε αναγνωρίσω οπτικώς. Δεν έχω πρόβλημα να στη δώσω τη nocaster για καμιά βδομάδα, να την...παίξεις όσο θες και πρόβα να κάνεις και ότι να ναι :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2010 Thanks για τα σχόλια παιδιά! @Nestoras: Δύο CS έχω, αυτή και τη strat. Σήμερα θα είμαι στο Fender Clinic- θα τα πούμε από κοντά αν μπορέσω να σε αναγνωρίσω οπτικώς. Δεν έχω πρόβλημα να στη δώσω τη nocaster για καμιά βδομάδα, να την...παίξεις όσο θες και πρόβα να κάνεις και ότι να ναι :) Ευχαριστώ κατ' αρχάς για την εμπιστοσύνη. Δεν θέλω να μου δίνουν όργανα γιατί στεναχωριέμαι όταν τα επιστρέφω, ειδικά αν είναι A class. Θα με αναγνωρίσεις σίγουρα, είμαι όπως δείχνω στη φωτογραφία του avatar μου, λίγο ασχημότερος, χονδρύτερος, φαλακρότερος, κ.α. κακώς κείμενα. :D InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση