longshadow Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2010 Μεγειές, μεγειές! Καλόπαιχτη! ;) ..και εννοείται blackguard πάντα!! ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2010 Κρίμα...και πολύ ήθελα να τη δοκιμάσω... :( Next time ;) Θα το κανονισουμε...την επομενη φορα που θα ανεβω και θα εχω την κιθαρα μαζι μου (μαλλον το...Πασχα) θα ριξω συρμα. Θα εχει ενδιαφερον να κανουμε ενα A/B με την relic...εχουν πανομοιοτυπους μαγνητες και ηλεκτρικα, swamp ash σωμα παραπλησιου βαρους (η δικια σου ειναι λιγο πιο ελαφρια), μανικι παρομοιων διαστασεων και παραπλησια (αν οχι ιδια γεφυρα) και set-up. ..και εννοείται blackguard πάντα!! ;D Βlackguard rules! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2010 Θα το κανονισουμε...την επομενη φορα που θα ανεβω και θα εχω την κιθαρα μαζι μου (μαλλον το...Πασχα) θα ριξω συρμα. Θα εχει ενδιαφερον να κανουμε ενα A/B με την relic...εχουν πανομοιοτυπους μαγνητες και ηλεκτρικα, swamp ash σωμα παραπλησιου βαρους (η δικια σου ειναι λιγο πιο ελαφρια), μανικι παρομοιων διαστασεων και παραπλησια (αν οχι ιδια γεφυρα) και set-up. Θα είχε όντως μεγάλο ενδιαφέρον να κάνουμε ένα blind test σε 2 κιθάρες με τόσο κοντινά specs! 8) Διαφέρουν μόνο στο fingerboard και πιθανότατα στο υλικό της γέφυρας (η δική μου είναι Fender). To κακό είναι ότι μέχρι το Πάσχα είναι πολύς ο καιρός... :( www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2010 Moderator Share Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2010 Μεγειές, όμορφη είναι. :) Σε σχέση με αυτό, Θα είχε όντως μεγάλο ενδιαφέρον να κάνουμε ένα blind test σε 2 κιθάρες με τόσο κοντινά specs! 8) Διαφέρουν μόνο στο fingerboard και πιθανότατα στο υλικό της γέφυρας (η δική μου είναι Fender). ... επίσης ενδιαφέρον θα ήταν να γίνει το ίδιο blind test με 2 κιθάρες ακριβώς ίδιων προδιαγραφών. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2010 Θα είχε όντως μεγάλο ενδιαφέρον να κάνουμε ένα blind test σε 2 κιθάρες με τόσο κοντινά specs! 8) Διαφέρουν μόνο στο fingerboard και πιθανότατα στο υλικό της γέφυρας (η δική μου είναι Fender). To κακό είναι ότι μέχρι το Πάσχα είναι πολύς ο καιρός... :( Αν φορανε ακριβως τους ΙΔΙΟΥΣ μαγνητες ,εχουν ιδιο βαρος και σετ-απ οι διαφορες θα ειναι αμελητεες.Στοιχηματιζω το σπιτι μου στο...Βερολινο... ;D Διαφέρουν μόνο στο fingerboard και πιθανότατα στο υλικό της γέφυρας (η δική μου είναι Fender). Για το fingerboard ποιος χεστηκε... ;D καμμια διαφορα δεν κανει..η γεφυρα ομως παιζει ΜΕΓΑΛΟ ρολο αν Ηλια η δικη σου φοραει τη φτηνη Μεξικανικη που ειναι ελαφρια και "ψευτικη" & η ....πορτoκαλια την Gotoh που συνηθως πουλαει η Goeldo & ειναι καλοκατασκευασμενη και πιο παχια/βαρια.... η δικη σου θα εχει περισσοτερο Twang στον κατω μαγνητη.... Βεβαια ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΣΑΣ πρεπει ΑΜΕΣΩΣ να πεταξετε τα ΓΕΛΟΙΑ brass saddles & να βαλετε steel... ;) (you will thank me for that.... ;D) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2010 Οι κιθαρες εχουν μια μικρη διαφορα ηχητικα...ειναι ομως σε γενικες γραμμες πολυ κοντα ηχητικα. Αν επρεπε να βρω μια διαφορα, θα ελεγα οτι του Ηλια μου ακουστηκε πιο "αερινη" ενω η δικια μου ελαφρως πιο "γεματη"...φανταζομαι αυτο θα οφειλεται και στη διαφορα βαρους που εχουν. Τωρα Ελλαδα θα ξαναερθω τα Χριστουγεννα, αν εχω την κιθαρα μαζι μου θα κανονισουμε το test. Οσο για τα brass saddles, φαινονται ωραια οποτε θα μεινουν για τωρα ;D Mπορει καποια στιγμη να τα αλλαξω με steel απο περιεργεια, να δω την διαφορα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2010 Μεγειά η κιθαρούμπα odis, pimpin' ain't easy 8) Επόμενο item στη λίστα σου πιστεύω είναι: Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2010 Οι κιθαρες εχουν μια μικρη διαφορα ηχητικα...ειναι ομως σε γενικες γραμμες πολυ κοντα ηχητικα. Αν επρεπε να βρω μια διαφορα, θα ελεγα οτι του Ηλια μου ακουστηκε πιο "αερινη" ενω η δικια μου ελαφρως πιο "γεματη"...φανταζομαι αυτο θα οφειλεται και στη διαφορα βαρους που εχουν. Τωρα Ελλαδα θα ξαναερθω τα Χριστουγεννα, αν εχω την κιθαρα μαζι μου θα κανονισουμε το test. Οσο για τα brass saddles, φαινονται ωραια οποτε θα μεινουν για τωρα ;D Mπορει καποια στιγμη να τα αλλαξω με steel απο περιεργεια, να δω την διαφορα. Αν η δικη σου ειναι βαρυτερη εξηγειται το οτι ακουγεται πιο γεματη,για ποιο..αερινο ηχο η συνταγη ειναι απλη,κατεβαζεις λιγο τους μαγνητες και βαζεις το φτηνοτερο,πιο κακοκατασκευασμενο και ελαφρυτερο bridge plate (Fender MIM) που μπορεις να βρεις... ;D Δεν ξερω αν σου το ειπα αλλα ΤΑ ΒRIDGE SADDLES ΤΑ ΑΛΛΑΞΕΣ ΜΕ STEEL? ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2010 Αν η δικη σου ειναι βαρυτερη εξηγειται το οτι ακουγεται πιο γεματη,για ποιο..αερινο ηχο η συνταγη ειναι απλη,κατεβαζεις λιγο τους μαγνητες και βαζεις το φτηνοτερο,πιο κακοκατασκευασμενο και ελαφρυτερο bridge plate (Fender MIM) που μπορεις να βρεις... ;D Ναι, του Ηλια ειναι πιο ελαφρια οπως προειπα. Παντως ο ηχος της δικιας μου ειναι για μενα just right οπως ειναι, οποτε δεν υπαρχει λογος για αλλαγες. Βεβαια η αποκτηση της συγκεκριμενης κιθαρας μου προκαλεσε και ενα προβλημα...ΘΕΛΩ ΚΟΜΠΡΕΣΟΡΑ! ;D ;D Μεχρι στιγμης χρησιμοποιουσα hot διπλους και το αποτελεσμα με κομπρεσσορα ηταν too much, οποτε δε μπηκα ποτε στη διαδικασια να αγορασω ενα. Οταν δοκιμαζα ομως την κιθαρα στο μαγαζι, ειπα να δοκιμασω και κανενα κομπρεσορα μαζι της. Ε οποτε δοκιμασα καποιους Jam και μετα απλα δε μου εκανε καρδια να τους κλεισω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2010 Δεν ξερω αν σου το ειπα αλλα ΤΑ ΒRIDGE SADDLES ΤΑ ΑΛΛΑΞΕΣ ΜΕ STEEL? ;D Funny you should mention that καθότι την Κυριακή μετά το live μίλαγα με τον Βουράκη (Blues Wire) που έπαιζε με μία Fender Thinline 72. Δοκίμασε 5-6 από αυτές γιατί, όπως λέει ο ίδιος πάντα, είχε διαφορά η μία με την άλλη. Παίζει live με την κιθάρα απείραχτη και χωρίς πετάλια ("μόνο λίγο γράσσο στα δάχτυλα για να κουνιούνται"). Το μόνο που άλλαξε ήταν τα saddles γιατί τα δικά της ήταν ελαφριά σαν ψεύτικα και δεν είχε spark η κιθάρα. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση