Προς το περιεχόμενο

Επιλογή μικροφώνου και ακουστικών.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Να ήξερα και πως δουλεύει το Voice Works Plus καλά θα ήταν !! Τέλος πάντων μικρόφωνο αγόρασα .

Αν μπεις στο πνεύμα του, θα είσαι Ο.Κ.

Υπόψη ότι το Super Natural -αλλά και γενικά το Reverb- που φοράει αυτό το μοντέλο,

δεν το έχω συνατήσει ούτε στο Lexicon PCM-91, ούτε στο TC M3000 που είχα επίσης.

Θα έλεγα ότι ο χαρακτήρας του θυμίζει Bricasti, αλλά θα με περάσουν για τρελό.

Όμως είναι τόσο καθαρό, που μόνο προς τα εκεί το κατατάσσω.

Τώρα μένω στα ακουστικά .θα παρακαλούσα ρε παιδιά να μου προτείνετε μόνο από τον νακα γιατί θα το ξαναπώ δεν έχω μια !! και μόνο από εκεί μπορώ να αγοράσω με δώσεις  χωρίς πιστωτικές κλπ γιατί είμαι χρόνια πελάτης με ένα κατάστημα που συνεργαζετε με τον νακα ..αν δεν σας κάνει κόπος δείτε στο home studio για ακουστικά και προτείνετε μου κάποιο από αυτά ..αν τα έχετε δουλέψει ακόμα ποιο καλά ..

Πάμε στα ακουστικά :

Άντε να βάλω εγώ το σύδεσμο για το Νάκα / ακουστικά : "κλικ" εδώ

Ξέρεις τί βλέπω ;  Ότι όλα είναι Sennheiser.

Εγώ θα έκανα το άλλο : Πρώτα θα έψαχνα εξοπλισμούς Studio.  Google, λέξεις κλειδιά, τέτοια πράγματα.  

Μέσα σε μία - δύο ημέρες, θα έβλεπα ποιό μοντέλο ακουστικά συνηθίζουν να έχουν και θα κράταγα σημειώσεις.

Μετά θα έπαιρνα τηλέφωνο είτε τον Γιώργο στο Uniosn Audiostore που επιτέλους έβαλε δόσεις όπως μου είπε, είτε θα πήγαινα στο Athens Pro Audio που μπερδεύεται εξίσου με ανώτατες ποιότητες και θα έπαιζα με το κουμπάκι "δόσεις" στα BeyerDynamic DT-880 Pro.  

Στο δεύτερο κατάστημα, δεν έχει να δοκιμάσεις απ' όσο ξέρω τόσα πολλά, όσα έχει το πρώτο. Απλά, όποιον διαλέγεις, του λές να σου κόψει λίγα χρήματα παραπάνω, πειδή ο Νάκας έχει άτοκες, προκειμένου να γίνει εξίσου ανταγωνιστικός.

Στο Unison Panagopoulos ειδικά, έχω ασκήσει τόση πίεση όλον αυτόν τον καιρό, που μου έχει υποσχεθεί ότι σε όλα τα είδη, θα μου δίνει ίδιες ή κατώτερες τιμές από του Tomann.  Και αυτό κάνει.

Πας εκεί, δοκιμάζεις από τα 40 είδη που έχει (σημαντικό) τα 3-4 που έχεις ξεχωρίσει και είσαι και εναρμονισμένος με τα ακουστικά των studio, που κάτι παταπάνω ξέρουν.

Τέλος θα ρώταγα, αν έχουν κάποια λύση  για δόσεις χωρίς πιστωτική, λόγου χάρη αν τους έβρισκα γραμμάτια - 2-3 επιταγές με προοδευτικούς μήνες, δε ξέρω τί άλλο. 

Άποψή μου, δεν ξέρω...      

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

φιλαράκι μου μιλάς με όρους που δεν τους γνωρίζω. και 2 είναι αγγλικά που εξίσου δεν γνωρίζω  ;D Τέλος πάντων να πω ότι είμαι από επαρχεία πολλά πολλά χλμ από τν Αθήνα ..οπότε εδώ δεν έχω της επιλογές της δοκιμής ..έχουνε κάποια καταστήματα ακουστικά αλλά της τάξεως τον 30 ευρώ το πολλή ..οπότε τη δοκιμή να κάνω; τα δικά μου κάνουν

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.502690 77,50 ευρώ να πάω σε ποιο κατώτερα ; αν και μερικές φορές ποτέ δεν ξέρεις ίσως κάτι πιο φτηνό να βγει και πιο καλό!! τη έχουν τα σενχαιζερ; εγώ είχα κάτι σενχαιζερ που ήταν πολύ καλά απλά ήταν για γουόκμαν ..και αναγκαστικά πήρα τα στατον ..μόνο από νακα φίλε μπορώ να αγοράσω αν θέλει κάποιος να μου προτείνει κάτι από αυτά έχει καλός  ;D

Κάτσε να σε βάλω λιγο στο πνεύμα του "λαγωνικού" τότε :

Πάμε στο Google  και επιλέγοντας "Σύνθετη Αναζήτηση" πληκτρολογούμε :

1.  Στο τετραγωνάκι  "Με Όλες τις Λέξεις" βάζουμε μία λέξη : Εξοπλισμός

2.  Στο τετραγωνάκι  "Με την ακριβή φράση" δηλαδή απαραίτητα μαζί : Studio Ηχογραφήσεων

Μετά ψάχνουμε να βρούμε κάτι που να μην είναι από εκδήλωση, από παρουσίαση, από έκθεση και άσχετα.

Έχοντας επιμονή και υπομονή, βρίσκουμε για παράδειγμα αυτό ("κλικ" εδώ)

Και ανακαλύπτουμε ότι πρόκειται για ένα Studio που έχει από καλό, μέχρι καλό εξοπλισμό.

Έχουμε έτοιμη ή βάζουμε κάτω αριστερά τη λέξη "Sennheiser" στο Mozzila Firefox μέσω της επιλογής "Επεξεργασία" ---> "Έύρεση Ξανά" και πατάμε κάτω αριστερά το κουμπί "Επόμενο".

Μας πάει (εάν έχει τέτοια μάρκα στη σελίδα) κατευθείαν, σε όσα Sennheiser υπάρχουν, κάθε φορά που πατάμε το κουμπάκι.

Και ναι ...... τα-ρα-τα-ραμμμμμ ...... στο 3ο Sennheiser που μας φωτίζει η αναζήτηση, βλέπουμε  χρησιμοποιούν 2 ζευγάρια "Sennheiser HD251".

Αν έχεις χρόνο και θέλεις να ψάξεις περισσότερο, τότε ξεσηκώνεις όλο το διαδύκτιο και άμα χρειατεί, μέχρι και σε ξένες συζητήσεις.      

Φίλε μου μπήκα στο site του νακα και δεν μπορώ να καταλάβω αν υπάρχουν αυτά τα ακουστικά που λες .βρήκα αυτά αν 8ες πες μου μήπως είναι κάποιο από αυτά πχ

HD-250 LINEAR II  205,69€ Απόκριση Συχνότητας: 5.....40000 Hz (-10 dB) 10.....25000 (-3 dB)

HD-25-II  δεν υπάρχουν  253,00€  Απόκριση Συχνότητας : 16.....22000 Hz

HD-25 SP II Ακουστικά Sennheiser   141,50€ Απόκριση Συχνότητας : 30.....16000 Hz

αλλά και πάλι τα δικά μου έχουν ποιο μεγάλο εύρος συχνότητας

STANTON DJ PRO 1000 MK II Απόκριση Συχνότητας: 20Hz - 20kHz.

αν θα πάρω έλεγα να πάρω αυτά που κάνουν 141,50 ευρώ αλλά τα δικά μου δεν είναι ποιο καλά ?

δεν θέλω να δώσω πιο πάνω από 150 ευρώ για ακουστικά αλοστε το είπα αυτό ερασιτέχνης είμαι δεν είμαι επαγγελματίας ..δεν τα σηκώνει  ποιο ακριβά η τσέπη μου . :)

βέβαια μπορεί αυτά να έχουν μεγάλο εύρος ακουστικής συχνότητας αλά δεν θιμαμε το ανθρώπινο αυτί ποιες συχνότατες ακούει .μη δώσω χρήματα για κάτι που δεν το πιάνει το αυτί μου . :P

Το θέμα δεν είναι αν πιάνει κάποιες συχνότητες, αλλά είναι, πώς τις πιάνει.

Με τί υλικό τις αναπαράγει.  

Και τέλος, όταν σου λένε ότι κάποιο μοντέλο κατεβαίνει σε ακόμα πιό χαμηλές συχνότητες από άλλα,

τότε μπορεί να βγάζει θολούρα, αντί για δόνηση, εάν δεν είναι ακριβό.

Τέλος πάντων, για να μην σε αγχώνω, η σελίδα λέει ότι μπορείς να πάρεις αυτά που θεωρούνται Best Buy με τα λεφτά που διαθέτεις. κλικ εδώ

Πάρε ένα CD που το έχεις λοιώσει στην κριτική, που έχεις σχολιάσει τις συχνότητές του, πάρε και ένα CD player και ζήτησε αν γίνεται να τα δοκιμάσεις.

Δεν είναι λίγα λεφτά και οι κόσμος φαίνεται να μην γνωρίζει αυτά τα μοντέλα, όπως κι εγώ άλλωστε.

Τουλάχιστον, από τη σειρά 25 που βρήκαμε στην αναζήτηση, αυτά που προτείνει ο Νάκας, έχουν προχωρήσει στην 28 και λογικά έχουν βελτιώσει διάφορα πράγματα.

Γενικά όταν ακούς περισσότερα "κατορθώματα" σε συχνότητες, να είσαι έτοιμος να δοκιμάσεις την κακή τους πλευρά, για να σιγιουρευτείς ότι δεν την έχουν :

Στις υψηλές, να δεις ότι δεν τσιρίζουν.

Στις χαμηλές, να δεις ότι δεν θολώνουν.  

Γι αυτά συνήθως τα άκρα, γίνεται λόγος ότι πιάνουν, αλλά δεν λένε πώς τις πιάνουν και δεν λένε με πόσα χρήματα, τις πιάνουν όπως πρέπει.  ;)

Καλή τύχη.    ;D    

Απορία :

Αυτό που λένε ότι δεν πιάνει το αφτί, τότε γιατί δεν το κόβουν απο τα μηχανήματα ;

δυστυχώς άκουσα τα HD-280 PRO Ακουστικά Sennheiser και απελπίστηκα .δεν λέω ότι δεν είναι καλά απλά δεν έχουν καμία διαφορά από τα δικά μου περίμενα κάτι ποιο καλό .η μόνη ελάχιστη διαφορά που είδα οτι στα HD-280 PRO δεν περνούσε τόσο πολύ έξω ο ήχος.από τα ακουστικά  αλλά όπως είπα ελάχιστη διαφορά είχαν. >:( :-\ :'(

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου