heart_attack Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2010 Βρε καλως τα παιδιααααααα. Αρχιζει ο Μαραθωνιος κυριες κ κυριοι, καθιστε αναπαυτικα στις καρεκλες σας κ μεινετε συντονισμενοι στο καναλι μας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2010 Μήπως αντί να ψάχνετε φαντάσματα θα ήταν καλό να κάτσετε κάτω και να σκεφτείτε γιατί είπε - όποιος και να το είπε - αυτό που είπε; Γιατί κάποιος - όποιος - μίλησε για ψαροκασέλες; Γιατί κάποιος - όποιος - μίλησε για ντράμερ που παραπαίζει; Έχει σημασία ο τρόπος ή το άτομο; Εγώ δυστυχώς βλέπω ότι σας ενδιαφέρει περισσότερο να διορθώσετε τα σχόλια και τις εντυπώσεις παρά τα λάθη σας στο παίξιμο και την ηχογράφηση... When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2010 Βρε καλως τα παιδιααααααα. Αρχιζει ο Μαραθωνιος κυριες κ κυριοι, καθιστε αναπαυτικα στις καρεκλες σας κ μεινετε συντονισμενοι στο καναλι μας... Καλέ μου φίλε ότι είχα να πώ το είπα. Σου προτέινω κιόλας... http://www.noiz.gr/index.php?topic=180798.msg497225;topicseen#new Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2010 ακόμα και εάν εσύ είσαι 23 και εγώ 53 ;) Ρε συ πάλι κόβεις χρόνια; When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
GeoDream Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2010 Βρε παιδιά το γραψα και πιο πριν,όταν μίλησα για background εννοούσα κάτι σαν "παίζω 3-5 χρόνια κιθάρα/drums η ότι άλλο και έχω jazz/rock ή λαικά ακούσματά".Δεν είχα τη απαίτηση να μιλήσει κάποιος επώνυμα ή να βάλει φωτογραφία του ή video όπως εγώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2010 Guru Share Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2010 Παιδια, γιατι αναμασατε τα ιδια? η ουσια ειναι οτι οπως ο Γιωργος σας ειπε οτι καποια σχολια ηταν απαξιωτικα, οχι απλα συμβουλευτικα , κ τα ανεφερε ως 1,2,3. Απλα σαν ψαρακλες στο Νοιζ, θα θελαμε να μαθουμε το ποιον αυτων που εκαναν τα σχολια, για να ξερουμε κυριε jazemeister, εαν θα πρεπει να τα λαβουμε σοβαρα υπ οψιν η οχι. Γι αυτο ζητησαμε να μας πουν το ποιον του καθενος που ειπε. Γιατι οπως λεμε κ στο ποδοσφαιρο υπαρχουν πολλοι προπονητες του καναπεως .... εεεε και? Τελικά, μετά από μια βδομάδα κλείδωμα το 1ο ποστ ήταν του Γιώργου πάλι! Κάποια στιγμή εσείς (σα μπάντα, σαν μονάδες, σαν άτομα, σαν οτιδήποτε) πρέπει να ξεπεράσετε ότι κάποιος σας την είπε με άσχημο τρόπο. Έχετε το δίκιο σας, αλλά όσο συνεχίζεται να αναμασάτε τα ίδια μόνοι σας. ΥΓ1. Για εμένα, αν δεν ξέρετε, έχει από κάτω λίνκ, και ότι είναι το λέω κι όλας δεν έχω πρόβλημα. ΥΓ2. Ράυ: Να αφήσεις τον παππού ήσυχο! Στην ηλικία του δε κάνει να λέει και πολλά! ;D Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2010 Βρε παιδιά το γραψα και πιο πριν,όταν μίλησα για background εννοούσα κάτι σαν "παίζω 3-5 χρόνια κιθάρα/drums η ότι άλλο και έχω jazz/rock ή λαικά ακούσματά" Ξεκίνησα τη κιθάρα το 1972 (στο ΩΔΕΙΟ παρακαλώ) και ακούω τα πάντα...μπορώ...? Εσύ τώρα... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2010 Με έχεις τουλάχιστον 10 χρόνια - και χωρίς ωδείο... Αλλά εσένα σου αρέσουν οι Gibson οπότε εντάξει... Ποτέ δεν έμαθες πραγματική κιθάρα!!! :D :D :D When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2010 Αλλά εσένα σου αρέσουν οι Gibson οπότε εντάξει... Μου αρέσουν ΟΛΕΣ οι κιθάρες. Απλά η Gibson είναι δώρο για τα εγγόνια μου! ;) Ποτέ δεν έμαθες πραγματική κιθάρα!!! :D :D :D Ευτυχώς, υπάρχει και το σαχλόφωνο ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
GeoDream Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2010 Τελικά, μετά από μια βδομάδα κλείδωμα το 1ο ποστ ήταν του Γιώργου πάλι Μα δεν αποκαλέσανε ατάλαντο και παλιοχαρακτήρα τον παππά της ενορίας ώστε να απαντήσει (εμένα και το γκρουπ μου χαρακτηρίσανε) Ξεκίνησα τη κιθάρα το 1972 (στο ΩΔΕΙΟ παρακαλώ) και ακούω τα πάντα...μπορώ...? Εσύ τώρα... Αφού δε σου είναι αρκετό το όνομά μου,η φωτογραφία μου,τα video από live,τα ονόματα και των 2 γκρούπ στα οποία συμμετέχω,σου λέω λοιπόν ότι παρότι αυτοδίδακτος και με ηλικία σάφώς μικρότερη της δικής σου έχω κυκλοφορήσει cd με πωλήσεις άνω των 5000,συλλεκτικο 7" σε 1000 αντίτυπα (λογικά λογω ηλικίας ξέρεις τι είναι αυτό) κι 6-7 demo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις