Προς το περιεχόμενο

Ποιά είναι τα καλύτερα πλήκτρα για Funk - Disco - Soul?

LiNaki

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα και απο μενα....εγω παλι θα ελεγα οτι με τα λεφτα που διαθετεις ιδανικη λυση ειναι μοτιφ ες ...δυνατοτητες εξτρα ηχων και πολυ καλα δειγματα και ετοιμους ηχους οπως αναφερθηκε....επαγγελματικο οργανο....νομιζω οτι θα σε καλυψει σε βαθος χρονου και πιθανη αλλαγη ειδους μουσικης αργοτερα...τελος σε ενα ακομη σημειο που υπερτερει θεωρω οτι είναι το κλαβιε του....το βρισκεις με 800ευρω μεταχειρισμενο πιστευω....αυτα απο μενα...

ΥΓ ειμαι κατοχος triton le kai Pa50 για να μην θεωρηθει οτι προμοταρω την yamaha

Yamaha Motif XS6/Kurzweil PC3

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 24
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

ΥΓ ειμαι κατοχος triton le kai Pa50 για να μην θεωρηθει οτι προμοταρω την yamaha

Α μην ανησυχείς.... εδώ και καιρό εγώ προμοτάρω τα Korg και ο Korgious τα clavia ένα Yamaha θα μας κάλυπτε μεγάλο κενό! ;D ;D ;D

33 1/3333cos301/2sqrt564,0909{fx-dty/sqrtz}

Α μην ανησυχείς.... εδώ και καιρό εγώ προμοτάρω τα Korg και ο Korgious τα clavia ένα Yamaha θα μας κάλυπτε μεγάλο κενό! ;D ;D ;D

Εμένα άσε με στην απέξω περί promotion.  8)

www.sonicspace.gr

• 1 μήνα αργότερα...

εγω με τα λεφτα που διαθετεις προτεινω yamaha mo6,korg x50 και korg m50!

ΑΛΛΑ...επειδη πολλες αποψεις θα διαβασεις απο εδω με αποτελεσμα καπου να μπερδευτεις...

πηγαινε και δοκιμασε απο κοντα οτι πληκτρο-α εχεις υποψην σου!Μονο τα δαχτυλα σου,τα αυτια σου και η καρδια σου θα διαλεξουν σωστα!!!  :)

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου