JAM Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2006 Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2006 Αυτές τις μέρες θα κάνω το mod του Keeley στο DS-1 ενός παιδιού (από Γιάννενα κιόλας...) όταν το κάνω θα σου πω πως είναι... πάντως ένα λινκ είναι αυτό : http://www.guitarfaq.com/index_v2-7-4.html www.intravenus.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2006 Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2006 Thanks JAM! Περιμένω εντυπώσεις.... www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2006 Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2006 Από κει ψωνίζω τα υλικά για τα πετάλια που φτιάχνω...όπου να'ναι ολοκληρώνω και το site... που εμαθες να φτιαχνεις πεταλακια φιλε jam?? προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
JAM Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2006 Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2006 Βασικά, λίγο η σχολή (Ηλεκτρολογος Μηχανικός), λίγο η όρεξη και υπομονή...δεν είναι μετά και πολύ δύσκολο... Επίσης να τονίσω ότι καταλυτική ήταν και η βοήθεια του electritabs στο να φτιάξω το πρώτο μου πεταλάκι... άντε και επειδή με τρώει και ο κώλος μου ...σας παραχωρώ το site μου αν και ημιτελές... www.jampedals.com Θέλω να κάνω αρκετές διορθώσεις και να προσθέσω ακόμα αρκετές φωτος και κλιπάκια... feel free να γράψετε στο guestbook... www.intravenus.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
JAM Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2006 Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2006 Nα προσθέσω επίσης ότι ο Takis και ο Superfunk κατέχουν τα πρώτα και "συλλεκτικά" JAM pedals ... :lol: www.intravenus.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Earendil Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2006 Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2006 Μπράβο ρε jam. Είναι άξιο προσοχής όλο αυτό που έστησες. Καλές δουλειές! τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
King♣Mob Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2006 Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2006 Μπράβο Jam και για την προσοχή στη λεπτομέρεια και για τις τιμές. :wink: nd don't forget my dawg, Fixed and Consequent Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
toneless Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2006 Share Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2006 Ο Keeley κάνει τις χειρότερες μετατροπές σε πετάλια...μην ψαρώνεται επειδή έχει ενα site. Ο analogman είναι πολύ καλύτερος. Άκου να δεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
toneless Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2006 Share Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2006 Από κει ψωνίζω τα υλικά για τα πετάλια που φτιάχνω...όπου να'ναι ολοκληρώνω και το site... που εμαθες να φτιαχνεις πεταλακια φιλε jam?? http://www.noiz.gr/postlite1432-booster&.html;sid=1ac997dc3841c94fe5d6a534818e592a Άκου να δεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
toneless Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2006 Share Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2006 Τώρα για να φτιάξεις κάτι εντελώς πρωτότυπο' date=' μάλλον θέλει σοβαρή εμπειρία. Νίκο, να υποθέσω ότι στο άρθρο σου θα έχεις και κάποιο demo project με point-to-point κατασκευή, ε; :D[/quote'] Αυτό ξαναπέστο! Θελέι δουλειά και φαντασία για να φτιάξεις κάτι καλό και όχι απλά απομιμήσεις... Βεβαίως, προτίμησα point to point εξαιτίας της απλοϊκότητας της συσκευής και επειδή με κανονική πλακέτα πολλά παιδιά θα αποθαρύνονταν απο τη πρώτη στιγμή... Άκου να δεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση