gdevelek Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2010 Κατα γενικη ομολογια διαθετεις ωραια ροη λογου με ορθη αναπτυξη και επιχειρηματα. μην είσαι τόσο σίγουρος γι' αυτό... ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
G.K. Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2010 μην είσαι τόσο σίγουρος γι' αυτό... ;) Εχω μεινει στο ποστ του για τους U2 και την TV οπου δεχοταν συγχαρητηρια απο καθε κατευθυνση... Τελικα.., trolley kalo gia noiz..? Στράαατα Stratούλα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gdevelek Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2010 Εχω μεινει στο ποστ του για τους U2 και την TV οπου δεχοταν συγχαρητηρια απο καθε κατευθυνση... δες και την κουβέντα για τα blues... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2010 μην είσαι τόσο σίγουρος γι' αυτό... ;) Είδα αυτό το ποστ, και νόμιζα ότι ο gdevelek απέκρουε (από μετριοφροσύνη) κάτι καλό που γράφτηκε για τον ίδιο (όπως ξέρετε, το noiz μας δείχνει πάντα το τελευταίο ποστ), και σκέφτηκα "ναι, έτσι είναι, καλά γράφει παρ' ότι μου τη σπάει εμένα" και αμέσως μετά "και μάλιστα είναι προς τιμήν του ότι δεν αποδέχεται τον έπαινο με έπαρση" και αμέσως μετά "ας δω ποιος τον επαίνεσε" οπότε έκανα το μαγικό κλικ στην προηγούμενη σελίδα... .. για να δω ότι απέκρουε έπαινο προς εμένα... Τώρα τι να κάνω... να γελάσω.. να κλάψω... να ευχαριστήσω... Που ήσουν όμως gdevelek να με κατατροπώσεις στο κείμενο για τους U2... ΄ Τελικά, ίσως δεν έχουμε κάτι άλλο από απλή ζήλεια.. και που να ήξερε ο άνθρωπος από ποια ηλικία το κάνω και για πόσους διαφορετικούς ανθρώπους... Σε τελευταία ανάλυση, το φόρουμ στο οποίο περνάς την ώρα σου, έχει τη σημερινή του μορφή εξ΄αιτίας του Superfunk και εξ'αιτίας εμού. Λίγος σεβασμός δεν θα έβλαπτε, φαντάζομαι... G.K, σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Φαντάζομαι ότι ξέρεις ότι δεν είσαι ο μόνος. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alchemist Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2010 Ας βάλουμε τα πράγματα σε μια σειρά, shall we; Αρχικά να ξεκαθαρίσουμε ότι το thread αυτό είναι προφανέστατα χιουμοριστικό και σαφώς εμπνευσμένο από τα ουκ ολίγα threads-μνημόσυνα που βλέπουμε κατά καιρούς στο Noiz (30 χρόνια χωρίς Bonham, 40 χρόνια χωρίς Hendrix, 13 χωρίς Σωτηρία Μπέλλου κλπ). Πέραν του χιουμοριστικού σκοπού, το thread αυτό είναι και μια καλή ευκαιρία να γνωρίσουμε το έργο του Scriabin όσοι δεν τον έχουμε ακούσει μέχρι τώρα, γι' αυτό και παρέμεινε στο "Μουσική και Μουσικοί" και δεν πήγε στην Παιδική Χαρά. Άρα τον κακής ποιότητας χαβαλέ τον αποφύγαμε. Αν πρόκειται όμως να το γυρίσουμε στο γνωστό μαλλιοτράβηγμα, δεν έχει αξία να μείνει ξεκλείδωτο. Χαλαρώνουμε και το πάμε από την αρχή λοιπόν; ;) Yes it is!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2010 Guru Share Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2010 Μιας και είμαι μεγάλος fan του συγκεκριμένου συνθέτη (και μάλιστα είχα γράψει για αυτόν μερικά πράγματα στον οδηγό), να πω ότι αν ο οδηγός που είχα γράψει δεν ήταν αρκετός για να ακούσετε έργα του, ακούστε τώρα με αυτήν την ευκαιρία. Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Earendil Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2010 Σε τελευταία ανάλυση, το φόρουμ στο οποίο περνάς την ώρα σου, έχει τη σημερινή του μορφή εξ΄αιτίας του Superfunk και εξ'αιτίας εμού. Λίγος σεβασμός δεν θα έβλαπτε, φαντάζομαι... Δε θα έβλαπτε καθόλου, ειδικά κάποιον με τέτοια έφεση στη μουρμούρα. Αλλά και λίγη ταπεινότητα, mon ami? τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δε θα έβλαπτε καθόλου, ειδικά κάποιον με τέτοια έφεση στη μουρμούρα. Αλλά και λίγη ταπεινότητα, mon ami? Εϊναι fact. Άλλωστε εγώ δεν είπα ότι η σημερινη μορφή είναι καλή. Μπορεί να είναι άθλια. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pascal Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2010 Trolley, όταν ακούς Scriabin τι χρώμα κάλτσες φοράς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
G.K. Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2010 G.K, σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Φαντάζομαι ότι ξέρεις ότι δεν είσαι ο μόνος. Δεν κανει τιποτα... Αλλα να ξερεις πως δεν ειπα ΜΟΝΟ καλα λογια. Εξυπνο ''παιδι'' εισαι δε νομιζω πως απλα αντιπαρερχεσαι τις μη ''κολακευτικες'' κριτικες, ουτε και μενεις στις οποιες καλες κουβεντες εισπραττεις... Γιατι αν συμβαινει κατι τετοιο τοτε βλεπω αυτο: ωρες ωρες σα να σε καταλαμβανει ενα αορατο πνευμα ''ιντελεκτουελισμου'' θελοντας να σε ''πεισει'' να δικαιολογησεις τα πεντε (5) πρωτα γραμματα του nickname σου. και ειδικα αυτο (οσον αφορα εσενα παντα): Άλλωστε εγώ δεν είπα ότι η σημερινη μορφή είναι καλή. Μπορεί να είναι άθλια. να γινεται ο κανονας... Στράαατα Stratούλα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση