bouzoukovios Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2010 Χαιρεται παιδια....ψαχνω για μπασο με 330 ευρω περιπου max και μετα απο ψαξιμο βρηκα το artisan c4h tis cort... (http://www.thomann.de/gb/cort_artisan_c4h_wp.htm) H cort εχω ακουσει οτι δινει ρεστα στα μπασα και την εμπιστευομαι επειδη εχω μια ηλεκτροακουστικη της ιδιας μαρκας...απλα θα ηθελα αποψεις για το συγκεκριμενο μπασο γιατι δεν εχω εμπειρια ουτε πολλες γνωσεις....Ευχαριστω εκ των προτερων ...!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nikoubis Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2010 Το Cort λογικα θα ειναι μια χαρα οργανο σε αυτα τα λεφτα (δεν εχω δοκιμασει ακριβως το υγκεκιρμενο, αλλα καποια παρεμφερη). Ομως κατα τη γνωμη μου οφειλεις να δοκιμασεις αυτο η αυτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funky_bassman Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2010 Υπέροχο το cort!!! Άψογο!!! Πολύ καλό ήχο και πολύ καλοστημένο γενικά.. LA ROJΑ ARMADA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση