audiokostas Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2010 Με τον ερχομό των U2 και τη συναυλία τους στην Ελλάδα μας ζάλισαν. Τώρα με τον Ozzy οι αναφορές στα ΜΜΕ μηδενικές. Και δεν αναφέρομαι τόσο στον Ozzy (άλλωστε γούστα είναι αυτά και περί ορέξεως….) , όσο στον Gus G. Δηλαδή αν ο Edge ήταν από την Άρτα ….δεν τολμάω να φανταστώ τι θα γινόταν !!!! Ozzy Osbourne: "I've got a guy, Gus G., a guy from Greece – not the musical (Grease), the country of Greece"!!!! Σε μερικούς σταθμούς, μας τα ζάλισαν πάντως...... Ισως οι άλλοι να φοβήθηκαν και την ρηξικέλευθη, επαναστατική και ανατρεπτική στάση ζωής που κομίζει αντίθετα με τον συντηρητικό Έτζι. Ίσως να φταίει και η Ρούλα που φοβάται για τη θέση της στο Big Brother και τον σαμποτάρισε. Ποιός να ξέρει ρε παιδιά, ποιός να ξέρει.... Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2010 Ισως οι άλλοι να φοβήθηκαν και την ρηξικέλευθη, επαναστατική και ανατρεπτική στάση ζωής που κομίζει αντίθετα με τον συντηρητικό Έτζι. Ίσως να φταίει και η Ρούλα που φοβάται για τη θέση της στο Big Brother και τον σαμποτάρισε. Ποιός να ξέρει ρε παιδιά, ποιός να ξέρει.... Μπα, αυτός συνήθως λαμβάνει μέρος ως παίχτης, όχι ως παρουσιαστής... Ας μην φοβάται η Ρούλα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2010 με την Ελλάδα συνολικά το 'χει το απωθημένο... Ε,καλα δεν ειμαι και ο μονος..οποιος ΔΕΝ εχει απωθημενο με αυτη τη χωρα (και ειδικα με αυτους που κανουν,με οποιαδηποτε εννοια, "κουμαντο") μαλλον κοιμαται τον υπνο του δικαιου (ή ειναι ΔΥ... ;D ;D) Κριμα γιατι θα μπορουσε να ειναι ως και παραδεισος..... www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2010 Μπα, αυτός συνήθως λαμβάνει μέρος ως παίχτης, όχι ως παρουσιαστής... Ας μην φοβάται η Ρούλα... Εξελίσσονται οι άνθρωποι αγαπητέ, εξελίσσονται. Κι ο Κώστας σαν Καραμητρούδης ξεκίνησε αλλά κοίτα που έφτασε. Αντε, και με σουβλατζίδικο ... "Τα ακέφαλα πιτσουνάκια" ........στο Βερολίνο. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2010 Έχεις ένα απωθυμένο, νομίζω με τους σουβλατζήδες...από τότε που δεν ανοίξαμε το σουβλατζίδικο στο Βερολίνο... ;D Θα το ανοιξουμε ρε,που θα μας παει...οχι βεβαια με τον αισχρο τιτλο του ζηλιαρη (οχι ρε δεν σε παιρνουμε μαζι μας,να ανοιξεις δικο σου.... ;D),κατι πιο "σικ"...& πραγματικο που να δειχνει απο ΠΟΥ ερχομαστε.....το "Flüchtlinge von der Hölle" πως σου φαινεται?? ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2010 ...το "Refugees from hell" πως σου φαινεται?? ;D Καλό μου φαίνεται..αλλά τον Solega δεν τον προσλαμβάνω...τον κόβω για συνδικαλιστή!!!!!! Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2010 Εβαλα και τον γερμανικο τιτλο για να δεις τι...ωραια που ακουγεται... ;D Καλό μου φαίνεται..αλλά τον Solega δεν τον προσλαμβάνω...τον κόβω για συνδικαλιστή!!!!!! οχι ρε,the guy WORKS for a living ,ειναι καρατσεκαρισμενο. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2010 .....το "Flüchtlinge von der Hölle" πως σου φαινεται?? ;D Μάλλον λάθος. Aus der Hölle δεν θα πρεπε; Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2010 Νομιζω οτι και τα 2 παιζουν http://www.amazon.de/Die-Gro%C3%9Fen-Kriege-Fl%C3%BCchtlinge-Shannara/dp/3442265614 τα γερμανικα μου δυστυχως ειναι μετρια... :'( (απο του Τουρκαλα απεναντι που εχει 35 ντονερατζιδικα και εχει αγορασει 45 πολυκατοικιες στο Βερολινο παντως ειναι καλυτερα... ;D) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
solega Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2010 Καλό μου φαίνεται..αλλά τον Solega δεν τον προσλαμβάνω...τον κόβω για συνδικαλιστή!!!!!! οχι συνδικαλιστης.....απλος καθημερινος ανθρωπος που θελω τα δικαιωματα μου.μη με προσλαμβανεις ομως δε πειραζει.....θα ερχομαι να τρωω τα σουβλακια του SF κι εσενα δε θα σε χαιρεταω. :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση