Ligant Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2011 φίλε Πάνο.. πιστεύω πως αυτά που γράψαμε εγώ και o bill έχουν άμεση σχέση με το αρχικό θέμα και απλώς το επεκτείνουν και πως αν το διαβάσεις απ'την αρχή το topic θα δεις πως αυτά που συζητάμε-σίγουρα αφορούν και τον αρχικό opener του topic:) αν θες γύρνα την συζήτηση στο "αρχικό" θέμα :P.. φιλικά πάντα :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panos23 Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2011 Ισως δεν εγραψα κ εγω σωστα κ εγω τον αρχικο τιτλο του topic.Δεν υπαρχει προβλημα παιδια Απο κει κ περα μαλλον ο κυριος mod δεν καταλαβε τι ειπα πιο πριν με αυτα που εγραψε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ligant Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2011 Το θέμα είναι να πήρες τις απαντήσεις σου που έψαχνες... ;) μεταξύ μας...70+ απαντήσεις δεν είναι λίγες.. :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση