neeq Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2010 Σε συγκριση με τα παραπανω, προτεινω Μινιακ με κλειστα τα ματια εγω ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panos23 Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2010 κ απο που το πηρες κ ποσο?? αντε να περνω σειρα κ εγω.... :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2010 Απο DV247. Το ειχε 266€ πριν μια βδομαδα, και τώρα το πηγε 280 περιπου. Και μαλλον τους τελειωνει το στοκ. Και ο Τομαν τοσο το χει νομιζω. Πιστευω οτι η τιμη ειναι σουπερ, σε βαθμο ληστειας. Στην Ελλαδα ο Παναγοπουλος το εχει εκει κοντα στα 300 και κατι αλλα φυντανια το ειχαν 570 :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
metallicus Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2010 Να πω και γω ως κάτοχος του miniak ότι θεωρώ ότι ο ήχος του δηλαδή η σχέση ποιότητας τιμής είναι απλά εκλπηκτική και δν συγκρίνεται με οτιδήποτε άλλο σε αυτά τα χρήματα.Ιδιάιτερη μνεία θα ήθελα να κάνω και στα εκπληκτικά εφέ/φίλτρα που πραγματικά είναι πάρα πολύ χρήσιμα.Κατά την γνώμη δν συγκρίνεται με sh-201 και microkorg. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ThePilgrim Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2010 και γω χτες παρέλαβα το miniak μου απο dv247 στα 267 ευρώ ;D ;D ;D ;D ;D ....another day.....another corpse....another reason... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2010 Πρεπει να κανει γενικα καλες πωλησεις. Οντως οι προσομοιωσεις διαφορων φίλτρων, ειναι πολυ χρησιμες. Ανακαλυψα βεβαια οτι εχει πολυ μικρο χρονο delay ??? Δεν ξερω που σταματαει αλλα επαναληψεις τετάρτου στα 70bpm δεν τις πιανει :-\ Πολυ κριμα για μας που παιζουμε delay με λίγο ηχο. Επισης θα περιμενα πιο γρηγορη επεξεργασια των εφε. Και το fx type πριν το fx level. Βεβαια εδω μπορει να διαφωνησει καποιος, αλλα εμενα θα με βόλευε πιο πολυ. Λεπτομερειες. Το οργανο ειναι ενα εξαιρετικο εργαλειο ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
metallicus Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2010 Eιδικά στην τιμή που είναι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
foxxx Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2010 καλησπερα σας και απο μενα :) το σιγουρο ειναι οτι πρωταρχικο ρολο παιζει οσο αφορα την αξιολογιση αναμεσα σε αυτα τα μηχανιματα και το ηδος μουσικης που ασχολιται ο καθενας μας και το τι του βγαζει το μηχανιμα πανω σε αυτο. απο τα χριστουγενα εχω το sh-201 και οσο το δουλευω τοσο μαρεσει και το κατανοω καλιτερα ;) metallicus αν δεν κανω λαθος απο εσενα δεν το ειχα παρει?(δεν εχω κρατισει το nikname ;D) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
foxxx Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2010 πολυ καλο μου ακουγετε και το NOVATION ULTRA : http://www.novationmusic.com/products/hardware_synths/ultranova το εχει ακοθσει καποιος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panos23 Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2010 Ναι καλο φαινεται αλλα σε πολυ πιο υψηλοτερο επιπεδο η τιμη του Επισης για miniak check this out http://www.bizune.com/index.html Eγω σκεφτομαι πλεον αν θα το αγορασω απο dolphinmusic ή απο dv247 (ποιο ειναι πιο αξιοπιστο,με λιγοτερα εξοδα κ γρηγορο παιδια?? ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση