Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2010 Administrator Share Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2010 ωστοσο το εχω παρατηρησει και εγω το γεγονος πως ενω μπορει καποιος να διαφημιζει ενα μαγαζι ενα στουντιο "μια μπαντα" δε μπορει να πει ενα παραπονο για καποιο αλλο μαγαζι (συνηθως ελληνικο).Δηλαδη πως και γιατι μπορουμε να λεμε "προβλημα με Θωμα" προβλημα με dv" κλπ κλπ και δε μπορουμε να πουμε "προβλημα με τον Δον Στουντιο" ή "απατη απο τον Τσολλα" Huh? Βάλε την υπογραφή σου κάτω από την καταγγελία σου και τραβήξου όσο θες. Διαφορετικά υπάρχουν νόμοι του κράτους περί δυσφήμισης αλλά και κανονισμοί που υπέγραψες που πρέπει να σεβαστείς. ΥΓ το ίδιο ισχύει και για τα ξένα καταστήματα. Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2010 το Noiz ειναι μια πολυ ωραια κοινοτητα που μαζευομαστε και ανταλλασουμε αποψεις γνωμες συμβουλες κλπ. ωστοσο το εχω παρατηρησει και εγω το γεγονος πως ενω μπορει καποιος να διαφημιζει ενα μαγαζι ενα στουντιο "μια μπαντα" δε μπορει να πει ενα παραπονο για καποιο αλλο μαγαζι (συνηθως ελληνικο).Δηλαδη πως και γιατι μπορουμε να λεμε "προβλημα με Θωμα" προβλημα με dv" κλπ κλπ και δε μπορουμε να πουμε "προβλημα με τον Δον Στουντιο" ή "απατη απο τον Τσολλα" ??? Γιατί οι επώνυμοι Δον Στουντιο ή Τσολλας...είναι αυτό που λές...ΕΠΩΝΥΜΟΙ. Και ο Υameth είναι (θέλει δεν θέλει, ως ιδιοκτήτης του συγκεκριμένου forum), ΕΠΩΝΥΜΟΣ. Ενώ όλοι εμείς οι υπόλοιποι, ΑΝΩΝΥΜΟΙ... Χρειάζεται να το εξηγήσω παρακάτω? ΥΓ με προλαβε ο Yam.... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2010 Απο εκει και περα ομως, δεν νομιζω οτι το μαγαζι πρεπει να ζητησει προκαταβολη και αν το προϊον αργησει να ερθει, δεν ερθει καθολου ή ο πελατης αλλαξει γνωμη (δικαιωμα του) να μπορει ο πελατης να ακυρωσει την παραγγελια χωρις καμια επιβαρυνση. η προκαταβολη πρεπει να δωθει για ειναι καλημενο και το καταστημα σε περιπτωση που αλλαξει γνωμη ο πελατης και του μεινει στο χερι. Εαν ειναι ενα "περιεργο" η εξεζητημενο προιον αντε να το πουλησει μετα..... τωρα εαν αργησει συμφωνω μαζι σου! ;) A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2010 @Yameth Νομίζω ότι ο Νόμος περί Δυσφήμισης αφορά στον δυσφημιστή και όχι στο μέσο το οποίο χρησιμοποιεί. Δλδ ο ενάγων, μέσω της δικαστικής οδού, μπορεί να σου ζητήσει να δώσεις το IP του δυσφημιστή αλλά δεν μπορεί να κινηθεί εναντίον σου για δυσφήμιση αν συνεργαστείς σε περίπτωση που υπάρχει πρόβλημα. Δεν είμαι όμως νομικός. Ίσως κάποιος μπορεί να μας διαφωτίσει περισσότερο. Πάντως σε ένα σωρό άλλα μεγάλα σάιτς καταναλωτικών προϊόντων βλ. avclub.gr, ποτέ δεν υπήρξε τέτοιο πρόβλημα. Πάντως να πω ότι συμφωνώ με το caveat emptor αλλά όχι με την υποχρέωση στοκαρίσματος του κάθε προϊόντος από ένα κατάστημα τη στιγμή που ούτε καν τέρατα όπως ο Θωμάς δεν το κάνουν. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gdevelek Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2010 δηλαδή αν η καταγγελία είναι επώνυμη, μπορεί να γίνει; απόλυτα λογικό μου φαίνεται if_it_is, εάν και εφόσον βέβαια θέλεις, γράφεις το όνομά σου και προχωράς :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
solega Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν ειδα ομως σε συζητησεις παρομοιες για το Μπαρμπα Θωμα να αντιδρασετε ετσι. Σε ξενα φορουμς (για οσους θελουν να μας πεισουν πως δεν ξερουν) τιποτα δε μενει κρυφο κ ολα βγαινουν στη φορα. Μαγαζια,πωλητες,ebay OΛΑ!!!!! Οι αποψεις που εκφραζω ειναι προσωπικες και δεν υιοθετουνται απο τους ιδιοκτητες του φορουμ Τωρα αλλαζει κατι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2010 δηλαδή αν η καταγγελία είναι επώνυμη, μπορεί να γίνει; απόλυτα λογικό μου φαίνεται if_it_is, εάν και εφόσον βέβαια θέλεις, γράφεις το όνομά σου και προχωράς :) Θυμηθείτε... http://www.noiz.gr/index.php?topic=151948.0 Kαι άλλη μία περίπτωση με το Παύλο Γύπα, όπου επωνύμως ειπώθηκαν όσα ειπώθηκαν και μάλιστα υπήρχε αίσιο τέλος...η επωνυμία βοηθάει πάντα Δεν ειδα ομως σε συζητησεις παρομοιες για το Μπαρμπα Θωμα να αντιδρασετε ετσι. Τωρα αλλαζει κατι? Ο Μπαρμπα Θωμας έχει σοβαρότερα θέματα και μας έχει χεσμένους... Τωρα αλλαζει κατι? Ώρες-ώρες, μερικοί κάνετε σαν μικρά παιδάκια που δεν μπορούν να παραδεχθούν ότι έχουν άδικο και τσιτώνετε τα πόδια... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
solega Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2010 Ο Μπαρμπα Θωμας έχει σοβαρότερα θέματα και μας έχει χεσμένους... Τωρα αλλαζει κατι? Δηλαδη οι δικοι μας τι κανουν αρμεγουν λαγους και κουρευουν χελωνες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2010 Administrator Share Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2010 η προκαταβολη πρεπει να δωθει για ειναι καλημενο και το καταστημα σε περιπτωση που αλλαξει γνωμη ο πελατης και του μεινει στο χερι. Εαν ειναι ενα "περιεργο" η εξεζητημενο προιον αντε να το πουλησει μετα..... Αυτό λέγεται πώληση εκ του ασφαλούς και συνήθως αφορά τα μονοπώλια. Επιχείριση = ρίσκο και όσα πιό πετυχημένα ρίσκα πάρει κανείς τόσο πιό ανταγωνίσιμος είναι. Ξένα καταστήματα δε που προσφέρουν No questions asked υπηρεσία επιστροφής, τι τα κάνουν; Είτε τους μένουν στο χέρι είτα τα πουλάνε B-stock. Αλλά αυτό είναι τόσο προηγμένη πρόσθετη υπηρεσία που δεν συγκρίνεται με τη βασική που είναι η ύπαρξη στοκ. if_it_is' date=' εάν και εφόσον βέβαια θέλεις, γράφεις το όνομά σου και προχωράς[/quote'] Με τι ελαφρότητα παρακινείς... Θα σου πρότεινα να κάνεις ότι νομίζεις με τον εαυτό σου και να αφήσεις τον κόσμο στις επιλογές του. Δεν ειδα ομως σε συζητησεις παρομοιες για το Μπαρμπα Θωμα να αντιδρασετε ετσι.Δεν το κατάλαβες ακόμα; Από εκεί τα παίρνουμε... :P Κοίτα πόση διαφήμιση μας δίνει... Επίσης δεν μας αφορά τι κάνουν σε άλλα σάιτ. Ελληνικά ή ξένα. Εχουμε δική μας άποψη. Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δηλαδη οι δικοι μας τι κανουν αρμεγουν λαγους και κουρευουν χελωνες? Νομίζω ότι όλη μέρα, σκέφτονται με το δόλιο μυαλό τους...πως θα εξαπατήσουν ΕΣΕΝΑ... ;) Εγώ πάλι, από τη μέρα που ο φίλος μου ο SF μου είπε για το δολάριο....ψωνίζω από τον Ιμπέη Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση