KOTS Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2006 Ποιο ειναι για εσας το πιο προσφατο "ιστορικο" συνθ απο την αρχη του 1990 το οποιο αξιζει καποιος να ψαξει σε μεταχιρισμενο? KORG 01? KORG T1? YAMAHA SY77? Εμενα αυτα τα 3 παντως.. Πειτε ομως και τις αποψεις σας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
korgy Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2006 01 wfd δαγκωτο(εμβολιασμενο παντα) :lol: :lol: http://www.myspace.com/korgyatopon Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
toneless Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2006 ¶σε ρε Korgy. ¶κουσες Korg ...και μπήκες. :lol: Να σε πώ...ena Korg Poly800 αγορασμένο δεκαετία '90 που το πουλάω πιάνεται;;; (τροποποιημένο πάντα) :lol: :lol: Άκου να δεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
KOTS Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2006 Oλα δεκτα :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
UnderGround Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2006 Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2006 Kawai K5000 synth or rack or workstation. Οπου το πετυχεται(χλομο το ειδα) παρτε το χαλαρα. Εχω ενα απο το 2003(Kawai Κ5000S) και ειναι το αγαπημενο μου synth(additive synthesis). Εαν βρητε το rack και δεν το θελετε, στειλτε κανα μηνυμα..... :lol: Περνάν τα χρόνια και είναι κρίματζ, Θέλω ν'αλλάξω image... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kourosava Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2006 Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2006 KORG WAVESTATION (Εχω το rack) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alchemist Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2006 Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2006 Συμφωνώ για το Wavestation και πιστεύω ότι πρέπει να αναφερθεί και το M1 από τα Korg. Από τα υπόλοιπα, Nord Lead, Yamaha VL1 και Roland JV-1080. Yes it is!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
db Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2006 Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2006 KORG Wavestation, σε οποιοδήποτε μοντέλο (ΕΧ, AD, SR). Αρκεί κάποιος να μη μείνει στα preset. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kourosava Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2006 Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2006 KORG Wavestation' date=' σε οποιοδήποτε μοντέλο (ΕΧ, AD, SR). Αρκεί κάποιος να μη μείνει στα preset.[/quote'] Πάνε βόλτα τα preset :wink: Φοβερό εργαλείο ρε παιδιά......αρκεί να το μάθεις. Εγω ακόμα το ψάχνω και ολο και κάτι καινούργιο βρίσκω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ytsestef_2112 Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2006 Share Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2006 KORG O1 ROLAND JV-1080 KORG WAVESTATION Και αφού αναφέρθηκε το Μ1 καλό θα ήταν να ακούσεις το ENSONIQ TS-10. Ίδιο στυλ, αλλά καλύτερο, κατά τη γνώμη μου. Είναι η αμερικάνικη εκδοχή του, που στην ουσία σημαίνει ότι έχει περισσότερο όγκο. Αυτα μου ερχονται προς το παρον στο μυαλο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση