Nikoubis Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2010 http://www.drstrings.com/ Πιθανοτατα ειναι too much για πολλους, αλλα προσωπικα ηδη φανταζομαι τις πορτοκαλι πανω στο cherryburst G&L μου. ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Arkoudelos Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2010 Νομίζω με τέτοιες παίζει ο κιθαρίστας του Φλωρινιώτη! =Ρ Πέρα απο τη πλάκα θέλω ένα σετ για το μπασσάκι μου ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mariopol Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2010 Προσοχη στους εχοντες ανω των 3 οργανων. Το βραδυ δεν μπορεις να κοιμηθεις ;D www.mario-art2.blogspot.com www.mario-art.blogspot.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
full shred Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2010 Πωπω ρε φιλε το κιτρινακι πανω στο πρασινο θα μου πηγαινει μουρλια!!!! Ποσο κάνουν αυτες μονο με τετοιεσ θελω να παιζω απο τωρα..... Μου θυμιζουν λιγο τα duo fun και ειμαι μεγαλος Fan!!!!(και των δυο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Arkoudelos Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2010 Προσοχη στους εχοντες ανω των 3 οργανων. Το βραδυ δεν μπορεις να κοιμηθεις ;D Ωχ! Δίκιο έχεις!! Και με ένα όργανο αν το έχεις στο δωμάτιο που κοιμάσαι θα μπορείς να κοιμηθείς? =Ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ksekourdistos Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2010 για ενα μπασακι fleabass που ειναι ηδη τσιρκο απο μονο του θα ηταν οτι πρεπει ! Recording is God's way of tellin you that you suck Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
wargasm Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2010 κατι μου λεει πως αν δεν εχεις blacklight φωτισμο δεν θα τις περνεις και πολυ χαμπαρι...και ολο αυτο γιατι οι φωτογραφιες στο site ειναι ολες με blacklight φωτισμο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ELIANIOS Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2010 κανει και για τα εντομα οσο ειναι pluged το οργανο? ::) Καλυτερα να μη παρω γιατι δε θελω να βλεπω τι παιζω σε κατασταση περιεργη;D ;D ;D ;D 'Η ΤΑΝ 'Η ΕΠΙ ΤΑΝ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chris4puzzle Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2010 Για κιθαρα ποτε βγαινουν οι αντιστοιχες? :P www.myspace.com/thepuzzle4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fatalv Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2010 Για κιθαρα ποτε βγαινουν οι αντιστοιχες? :P http://www.drstrings.com/neon-electric-string-catalog ;) ...από την πολλή γκαργκανέλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση