WrTsXxx Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2010 Πάρα πολύ καλό για το σκοπό του!Εύγε! (και αρκετά αληθοφανή τα vst's) +1 φβ/snoozeloop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2010 OP Guru Share Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2010 Ευχαριστώ για τα καλά σχόλια! :) Κάτι που δεν είχα προσέξει στην αρχή, και έγινα ρόμπα πρόσωπο με πρόσωπο είναι κάτι που είπε ο Κώστας για τον Μάλερ (γιατί έχω συνηθίσει τα Αγγλικά ονόματα... :(). Δεν έχει σχέση με Μάλερ. Αλλά με Στραβίνκσι (Stravinsky). Αν κάποιος ακούσει την ιεροτελεστία της Άνοιξης θα ακούσει το γιατί (υποθέτω ότι υπάρχει στο θρεντ με τον οδηγό). Και επί τι ευκαιρία το μικρό όνομα του Stravinsky είναι Igor! Όπως είπα το κομμάτι δεν το ονόμασα έτσι στην τύχη! ;D Το παιχνίδι που υπάρχει το κομμάτι αυτό είναι το Diamonds in the Rough, του Έλληνα δημιουργού (και καλού φίλου) Άλκη Πολυράκη. Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν έχει σχέση με Μάλερ. Αλλά με Στραβίνκσι (Stravinsky). Αν κάποιος ακούσει την ιεροτελεστία της Άνοιξης θα ακούσει το γιατί (υποθέτω ότι υπάρχει στο θρεντ με τον οδηγό). Και επί τι ευκαιρία το μικρό όνομα του Stravinsky είναι Igor! Όπως είπα το κομμάτι δεν το ονόμασα έτσι στην τύχη! ;D Έχεις δίκιο !! Ήξερα ότι έχω ακούσει κάτι παρόμοιο. Θυμάμαι ενίοτε τις μελωδίες / τεχνοτροπίες που έχω ακούσει απλώς είμαι άχρηστος στο να θυμάμαι ονόματα κλασσικών. Αλλά θυμάμαι ότι το έχω ακούσει συγκεκριμένο έργο. Αλλά ήταν too much για μένα.... ο ευγενικός τρόπος του αδαή να πει "δεν μου άρεσε". Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
GeoDream Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2010 Αξιοπρεπέστατη προσπάθεια (θα μπορούσε να "ντύνει" μουσικά από Disney-Φαντασία κι έτσι μέχρι thriller του τύπου Παρασκευή και 13).Η διάρκεια επιβάλεται να είναι μεγαλύτερη πιστεύω με αντίστοιχη κορύφωση του θέματος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2010 OP Guru Share Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2010 Ευχαριστώ. Το κομμάτι γράφτηκε για συγκεκριμένη σκηνή σε ένα παιχνίδι, και άρα ήταν ακριβώς η διάρκεια που διαρκούσε η σκηνή! Θα ήθελα να το είχα κάνει παραπάνω, αλλά έχω και την εντύπωση ότι θα αποδυναμωνόταν τελικά. Όπως και να έχει ευχαριστώ που άκουσες κάτι δικό μου. Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση