Guru Nikolas Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2010 Guru Share Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2010 Βάλετε δυνατά τα ηχεία σας παρακαλώ (και προσοχή γιατί θα παραπονεθούν οι σκύλοι δίπλα...) Κομμάτι για ένα παιχνίδι παλαιότερα... Νομίζω ότι λέει (αλλά όπως πάντα, είναι μικρούλη μωρέ... :() Νικόλας ΥΓ. Το όνομα του χαρακτήρα δεν είναι Igor. Από αλλού βγαίνει το όνομα! ;) igor1.mp3 Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2010 Αυτό είναι σε αντιπαράθεση του Τρίτωνα; Δεν υπάρχει πιάνο ή ολοκληρωμένη δουλειά αλλά η ορχήστρα δεν είναι συμπληρωματική αλλά καθορίζει την σύνθεση. Δεν είμαι καθόλου καλός σ' αυτά αλλά λίγο σε Μάλερ νομίζω μου φερε ..... Ρε φίλε, μου φαίνεται απίστευτο που ακούγονται έτσι τα πνευστά αλλά και το attack στα timpani από VST ! Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2010 OP Guru Share Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2010 Αυτό είναι σε αντιπαράθεση του Τρίτωνα; Όχι καθόλου... Αν φαίνεται έτσι, συγνώμη. είπα στο θρεντ με το ερωτηματολόγιο ότι θα βάλω ένα κλιπ για το διαδύκτιο που έγραψα... (άσε που στο survey μέσα ρωτούσα τι genre είστε; Αγοράκι ή κοριτσάκι... Άσε...) Για αυτό το έβαλα... Θενξ φορ λισενινγκ Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2010 Nikolas vs Tritonas= 1-1 (Πάμε για πέναλτυ). :D InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2010 OP Guru Share Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2010 ρε σεις... μη βάζετε λόγια. Γουστάρω τα κομμάτια του Τρίτωνα! Σιγά που υπάρχει και ανταγωνισμός! Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2010 ρε σεις... μη βάζετε λόγια. Γουστάρω τα κομμάτια του Τρίτωνα! Σιγά που υπάρχει και ανταγωνισμός! 2-1 υπέρ σου...γιατί το παίζεις υπεράνω.... ;D ΥΓ Πρέπει να έρθω να δώ από κοντά αυτά τα πνευστά...με σαχλόφωνο πως παίζουν άραγε? Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2010 OP Guru Share Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2010 EWQLSO Gold xp pro (η παλιά με Kontakt Player...) Δεν είναι κάτι το φοβερό... Αλλά φέρε το σαχλόφωνό σου καμιά μέρα μετά τη δουλειά.. :) Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2010 Πολύ ωραίο!! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SpyrosCh Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2010 ! Πάρα πολύ καλό για το σκοπό του!Εύγε! (και αρκετά αληθοφανή τα vst's) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2010 Πολύ ωραίο!... :) (αν και αυτή την ώρα που το ακούω δεν μπορώ να το βάλω δυνατά!) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση