gkou Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2010 Γειά σας παιδιά! Τη συγκεκριμένη διασκευή στο κομμάτι "Sour times" των Portishead δουλέψαμε το καλοκαίρι με τον moonchild στο μουσικό μέρος και στη μείξη ,κι εμένα στα φωνητικά, και σας την παρουσιάζουμε. gkou_-_sour_times.mp3 https://myspace.com/gkou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manos_m Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2010 Ωραία επιλογή ήχων, πολύ ωραία τα φωνητικά! Ισορροπημένο mix! Άψογο! Μπράβο!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkou Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2010 Σε ευχαριστούμε πολύ, να είσαι καλά! :) https://myspace.com/gkou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nexarulhu Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2010 gkou εχεις πολη καλη φωνη :) EXPECT THE UNEXPECTED... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2010 Γεωργία είναι πολύ καλό. Μπράβο σας. Το μόνο αρνητικό που βρίσκω και αυτό είναι μάλλον θέμα μίξης, είναι ότι η φωνή ακούγεται σα να τραγούδησες πάνω σε backing track. Σα να ήταν τελειωμένη η μίξη της μουσικής δηλαδή και να μπήκε και μια φωνή από πάνω. Δεν ξέρω, μήπως ήθελε κανά delay, κανά βάθος παραπάνω; Α και κόβεται απότομα στο τέλος. Επίτηδες είναι αυτό; Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkou Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2010 nexarulhu σε ευχαριστώ πολύ! Σπύρο, θέλαμε να βγει όσο το δυνατόν πιο φυσικό, γι' αυτό δε το φορτώσαμε με πολλά εφέ. Αυτό με το απότομο κόψιμο που λες θα το κοιτάξουμε. Σε ευχαριστούμε πολύ για τις παρατηρήσεις :) https://myspace.com/gkou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
InLoveWithMyGuitar Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2010 Ένα από τα κομμάτια που λατρεύω από έναν δίσκο που λατρεύω. Μου άρεσε πάααρα πολύ η φωνή σου gkou... Τώρα όσον αφορά το υπόλοιπο κομμάτι , ίσως έχω εθιστεί τόσο πολύ στο original που μου φάνηκε λίγο άδειο :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dmilo Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2010 Πάρα πολύ όμορφη επανεκτέλεση. Μπράβο σας παιδιά, για άλλη μια φορά! :D Μία μικρήηηη παρατηρησούλα μόνο (καθότι αγαπώ Beth Gibbons): Λίιιγο συναίσθημα παραπάνω... ;) RANDOMIZE USR 0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gdevelek Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2010 σου πάει αυτό το κομμάτι ;-) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
yannis37 Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2010 πολύ ωραια φωνη........ και το υφος. ισως ηθελε να βγάλεις σε μερικά σημεια λιγο περισσότερο προσωπικο στυλ (σιγουρα έχεις, γιατι κάπου "μαζευόσουνα" ;)) HOME www.noiz.gr/index.php?action=media;sa=album;in=103 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση