Προς το περιεχόμενο

steelheart-she's gone solo

ignantios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Απο τα κομματια που τα εχω λιωσει στο ακουσμα και στο παιξιμο.....πω πω πω πω.....οταν το ακουω να μην πω τι κανω ;)......ρε φιλε Αντωναρε εχουμε μου φενεται τα ιδια ακριβως γουστα ρε παιδακι μου.....οτι βαζεις εισαι μεσα στο μυαλο μου παντα.....μεγαλα ασματα ρε φιλε.....οπως και το παρακατω (A TALE THAT WASN'T RIGHT) που παιξαμε ΚΑΠΟΤΕ σε ενα live.....το κατατασω μαζι με το she's gone στα πιο αγαπημενα μου κομματια.

Ο τραγουδιστης λιγο σουργελο βεβαια αλλα εχει πλακα. ;D ;DΡιξε βλεφαρο.Εγω ειμαι πισω του στριμοκολιασμενος. :-\

HELLOWEEN - A TALE THAT WASN'T RIGHT (BY KOSTAS KATEHOS)

Τα λεμε. ;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εμένα μου άρεσε και ο τραγουδιστής(λίγο ήθελε ακόμα)..Αλλά όλα πολύ ωραία

Υ.Γ που είναι η Charvell ρε Πάτερ?? ???

seven deadly sins..........

Απο τα κομματια που τα εχω λιωσει στο ακουσμα και στο παιξιμο.....πω πω πω πω.....οταν το ακουω να μην πω τι κανω ;)......ρε φιλε Αντωναρε εχουμε μου φενεται τα ιδια ακριβως γουστα ρε παιδακι μου.....οτι βαζεις εισαι μεσα στο μυαλο μου παντα.....μεγαλα ασματα ρε φιλε.....οπως και το παρακατω (A TALE THAT WASN'T RIGHT) που παιξαμε ΚΑΠΟΤΕ σε ενα live.....το κατατασω μαζι με το she's gone στα πιο αγαπημενα μου κομματια.

Ο τραγουδιστης λιγο σουργελο βεβαια αλλα εχει πλακα. ;D ;DΡιξε βλεφαρο.Εγω ειμαι πισω του στριμοκολιασμενος. :-\

HELLOWEEN - A TALE THAT WASN'T RIGHT (BY KOSTAS KATEHOS)

Τα λεμε. ;)

καταρχην .....ναι εχουμε τα ιδια γουστα......και το tale ειναι υμνος.....και να φανταστεις ελεγα να ανεβασω αυτο αλλα θεωρησα οτι ειναι μικρο......Αν και σε αυτο το σολο εγραψε ακριβως οτι επρεπε και ειναι απο τα καλυτερα.Δυστυχως ειμαι στη δουλεια (βραδυ) και η συνδεση ειναι πιο αργη και απο το θανατο..Θα το ακουσω αυριο πρωι με το καφεδακι.....

RUN FOREST....RUN!!!!

Υ.Γ που είναι η Charvell ρε Πάτερ?? ???

συντροφε σε μενα παει η ερωτηση? εαν ναι..ητανε να το γραψω με τη charvel αλλα επειδη οι χορδες δεν ητανε πολυ μαχιμες και επειδη η fender ειχε καινουργιες ειπα να διαλεξω αυτη.Εξ'αλλου ιδιο bridge φορανε και οι δυο duncan custom...οποτε μικρη διαφορα θα ειχε....λιγο παραπανω τσικι τσικι επειδη εχει maple.... ;)

RUN FOREST....RUN!!!!

καταρχην .....ναι εχουμε τα ιδια γουστα......και το tale ειναι υμνος.....και να φανταστεις ελεγα να ανεβασω αυτο αλλα θεωρησα οτι ειναι μικρο......Αν και σε αυτο το σολο εγραψε ακριβως οτι επρεπε και ειναι απο τα καλυτερα.Δυστυχως ειμαι στη δουλεια (βραδυ) και η συνδεση ειναι πιο αργη και απο το θανατο..Θα το ακουσω αυριο πρωι με το καφεδακι.....

Αν σκεφτοσουν και εσυ αυτο το κομματι τοτε μιλαμε για μεταφυσικα φαινομενα :o :o......θα μας κανει εκπομπη ο Χαρδαβελας το Σαββατο ;D ;D ;D ;D....αντε ρε φιλε....καλη δουλεια ;)

Τα λεμε.

Και μετά κράζεις τον κόσμο ότι δεν δουλεύει .... :-*

Tον Evo2 τι τον έκανες??Για φέρτον πρός τα δώ.. 8)

seven deadly sins..........

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου