sils Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2010 Σε άλλη περίπτωση μαζί με τις επιλογές που παρέθεσες βάλε και το μικρό Fender Champion 600 5W. Κάποια πετάλια που έχω βάλει επάνω του κατά καιρούς δεν ακούγονταν και τόσο καλά ωστόσο με κάποιο πολυεφέ της Boss σαν κι αυτά που προτείνεις περίπου έπαιζε άριστα. Το ίδιο και με την Boss GT-10 αλλά νομίζω ότι αυτός ο συνδιασμός ξεφεύγει αρκετά σε budget και δεν χρειάζεται κιόλας. Φαντάζομαι πως και για τον VHT θα ισχύει το ίδιο μιας και είναι παρόμοιας "φιλοσοφίας" ενισχυτής. Υ.Γ. Κάπου στις αγγελίες είχε πάρει το μάτι μου ένα Fender Champion 600 αλλά δεν ξέρω αν υπάρχει ακόμη. +1000 ειναι φοβερος οτι πρεπει για το σπιτι φανταστικα καθαρα και οτι του εχω βαλει πανω καλα παιζει( pod tonelab). οσο για τον blackheart τον εχω και αυτον αλλα οχι για μελετη νομιζω οτι καλητερο για τα λεφτα του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-Ritchie77 Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2010 ...ενισχυτής για Ελεωνορα Μελέτη? ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
The Genius Loci Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2010 Ενισχυτής για μέλετη κατά τη γνώμη μου είναι κάποιος που: 1) Διαθέτει αρκετά καλές εξομοιώσεις και εφφε ώστε να "είσαι κοντά" ηχητικά στο κομμάτι που μελετάς 2) Έχει aux in ώστε να βάζεις εξωτερικό mp3 player ή κάτι ανάλογο 3) Μπορεί να παίζει καλά σε εντάσεις ψιθύρου και έχει έξοδο ακουστικών Όσοι δεν τα έχουν αυτά (και ειδικά μικροί λαμπάτοι) ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ να είναι ενισχυτές για μελέτη, αλλά δεν... Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ektellion Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2010 Ενισχυτής για μέλετη κατά τη γνώμη μου είναι κάποιος που: 1) Διαθέτει αρκετά καλές εξομοιώσεις και εφφε ώστε να "είσαι κοντά" ηχητικά στο κομμάτι που μελετάς 2) Έχει aux in ώστε να βάζεις εξωτερικό mp3 player ή κάτι ανάλογο 3) Μπορεί να παίζει καλά σε εντάσεις ψιθύρου και έχει έξοδο ακουστικών Πόρισμα: Παίξε με μια πεταλιέρα στον hi-fi του σπιτιού σου! "WINK"! Αν έχεις μερακλήδικο σύστημα δε, με καμιά απλή έστω κονσολίτσα, ενισχυτή και ηχεία ημι-προκοπής θα εντυπωσιαστείς απο το αποτέλεσμα, αλλά όπως και να χει.. και χρήματα γλιτώνεις και ήχο αξιοπρεπέστατο βγάζεις.. γενικά είναι πολλά τα πλεονεκτήματα αυτής της οδού για το σπίτι.. γι'αυτή τη χρήση άλλωστε είναι εξ ορισμού φτιαγμένες οι modelling πεταλιέρες ;) ;D den einai skies oi ouranoi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sils Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2010 Ενισχυτής για μέλετη κατά τη γνώμη μου είναι κάποιος που: 1) Διαθέτει αρκετά καλές εξομοιώσεις και εφφε ώστε να "είσαι κοντά" ηχητικά στο κομμάτι που μελετάς 2) Έχει aux in ώστε να βάζεις εξωτερικό mp3 player ή κάτι ανάλογο 3) Μπορεί να παίζει καλά σε εντάσεις ψιθύρου και έχει έξοδο ακουστικών Όσοι δεν τα έχουν αυτά (και ειδικά μικροί λαμπάτοι) ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ να είναι ενισχυτές για μελέτη, αλλά δεν... 1) Τι να αξωμιωση στην μεθοδο πχ barkley......και τι θα μελετιση με τα εφφε ?? 2)να το κανει τι? 3) και γιατι ενας μικρος λαμπατος δεν παιζει τελεια σε εντασεις ψιθυρου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spiros69 Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2010 Νομίζω ότι χρειάζεσαι κάτι τέτοιο.. seven deadly sins.......... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
full shred Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2010 Eγώ συμφωνώ με τον Micro spider....Αλλα επίσης υπάρχει και ο micro cube τον οποίο έχω στο σπίτι και είναι πολύ καλός μονο με ένα κατοστάρικο....Οποιός τον δοκίμασε τον πήρε γιατί έχει την τιμή αξεσουαρ και κάνει καλή δουλεια!!! Και με τα ρέστα μπορείς να πάρεις άλλα καλουδια για τον μεγάλο σου ενισχυτή!!! ;D ;D ;D Ασε που τώρα τελευταία ανακάλυψα και το amplitube και δεν πολυδουλευω τον κυβο, το προγραμμα αυτό έχει τέλειο ήχο, ειχα δει το guitar rig αλλα δεν μάρεζε τοσο. Με αυτό όμως γουστάρεις να παίζεις!!!!!(και να πειραματίζεσαι συγχρώνως) ;D Ετσι μαθαίνεις για πολλα είδη εφε ενισχυτων και rigs κλπ κλπ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ultras_sur Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2010 Θα εκμεταλλευτώ το θέμα που άνοιξε ο φίλος και θα ρωτήσω αν οι παρακάτω ενισχυτές αξίζουν για αρχάριο που θέλει να ασχολείται στο σπίτι του. http://www.thomann.de/gr/harley_benton_cg_15.htm http://www.thomann.de/gr/peavey_audition.htm http://www.thomann.de/gr/harley_benton_hb10g_guitar_combo.htm Ο ενισχυτής θα συνδεθεί με κιθάρα Aria Pro που θα δανειστώ από έναν ξάδερφο μέχρι να πάρω κάτι δικό μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
The Genius Loci Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2010 1) Τι να αξωμιωση στην μεθοδο πχ barkley......και τι θα μελετιση με τα εφφε ?? 2)να το κανει τι? 3) και γιατι ενας μικρος λαμπατος δεν παιζει τελεια σε εντασεις ψιθυρου? 1) Μέθοδος Barkley δεν υπάρχει. Υπάρχει μέθοδος Berklee. Και αν θέλεις να την ακολουθήσεις δεν χρειάζεται καν ηλεκτρική κιθάρα. Μια ακουστική αρκεί. 2) Μερικοί προτιμούν να μελετούν χωρίς PC και σίγουρα είναι βολικό να υπάρχει. 3) Γιατί δεν παίζει. Ένας single ended 5-6W ενισχυτής σε "εντάσεις ψιθύρου" είναι σαν να μην υπάρχει. Για τον Roland που προτάθηκε, έχουμε έναν στο σπίτι, είναι εξαιρετικός γι'αυτά που ζητάει. Και η λύση του μικρού πολυεφφέ είναι πολύ καλή, δεδομένου δε ότι πολλά έχουν ενσωματωμένο drum machine ή ακόμα και κάποιο υποτυπώδες looper, τα κάνει ακόμα ιδανικότερα για τη χρήση που συζητάμε. Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
yannis37 Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2010 για μελέτη μονο .....κατεβασε το GTR3 http://www.wavesgtr.com/html/product_gtr3_amps_new.html HOME www.noiz.gr/index.php?action=media;sa=album;in=103 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση