mustafank Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2010 Όπως δεν βρίσκω τον λόγο σε μια παρέα φίλων που βρίσκονται και παίζουν κάθε Κυριακή πρωί μπάσκετ, να αναπτύξουν αμυντικά συστήματα και επιθετικές τακτικές.... Το θέμα είναι,αν θα ζητήσουν από τους θεατές εισιτήριο,για να παρακολουθήσουν το κυριακάτικο χαβαλέ τους. ;) https://morphinesocialclub.bandcamp.com/releases https://www.facebook.com/churchofmangr/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panosprog Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2010 Φιλε Hwept ουτε παρεξηγουμαι με το χιουμορ ουτε με τη διαφορετικη αποψη ουτε επιθυμω να διδαξω κανενα.Αλλα δεν μπορω να μην καυτηριασω την απαραδεκτη ελληνικη πραγματικοτητα.Οι ιδιοι δεν ειμαστε που γκρινιαζουμε για την ανυπρκτη ελληνικη σκηνη αληθεια τη ρολο εχουν παιξει σε αυτο νοοτροπιες και ευφησυχασμοι του στυλ δεν μπορουμε να γραψουμε αριστουργηματα. Γιατι μπαντες που εχουν αποκτησει αλλη νοοτροπια διαπρεπουν και στο εξωτερικο βλεπε Firewind,Rotting Christ π.χ, η μπαντες του παρελθοντος οπως Aphrodite's Child,Socrates που οντως εγραψαν και αριστουργηματα.Αυτο που με ενοχλει ειναι η παραιτηση η μη προσπαθεια η κατωτεροτητα εναντι των ξενων γκρουπ και το κομπλεξ εξαρχης.Αληθεια τι μπορουν να προσφερουν ενα ματσο διασκευες απο διαφορα σκορπια στυλ ? Γιατι πρεπει να σεβομαι αυτες τις μπαντες γιατι πρεπει να ακουσω τα ιδια κομματια ξανα και ξανα? Στο κατω κατω της γραφης γιατι πρεπει να συνεισφερω στην τεμπελια του κοινου του να μην κουραζει τα αυτια του να ακουσει καινουρια πραγματα και στην απαξιωση της προσπαθειας των οποιων σχηματων επιχειρησουν κατι δικο τους.Εγω αυτο που εχω καταλαβει ειναι οτι οπως και σε ολα τα αλλα ειμαστε και στο θεμα της μουσικης επιπολαιοι.Νομιζουμε οτι αν βγαλουμε ενα π.χ. δυσκολο σολο αυτοματα εχουμε εντρυφησει και στο αντιστοιχο ειδος μουσικης ετσι παραμενουμε επιφανειακοι.Εγω αυτο πιστευω οτι ειναι το προβλημα μας σαν μουσικων στην Ελλαδα η μη σημασια στην λεπτομερεια.Παρατηρω τουλαχιστον στα ειδη μουσικης που ακουω εγω μουσικους που δεν ξερουν να παιξουν ουτε μια διασκευη βλεπε Steven Wilson (Porcupine Tree) κατα δηλωση του ιδιου να γραφουν αριστουργηματα(παντα για μενα) η μουσικους με σοβαρα ελαττωματα π.χ προφορας(προβλημα και ελληνικο) βλεπε ELOY να αφηνουν πισω τους δισκους μνημεια π.χ Ocean,Dawn κλπ.Εμεις ξεκιναμε εξαρχης με τα κομπλεξ μας και τις κατωτεροτητες μας παντα σε πρωτο πλανο.Τωρα πως αυτοι και ποσοι αλλοι καταφεραν να ενσωματωσουν μεχρι και τα ελαττωματα τους στην μουσικη τους και να ειναι αποδεκτα αυτο ειναι αποριας αξιο. Φυσικα ο κλαψιαρης Ελληνας μουσικος θα συνεχισει να κανει τις γνωστες αλλοπροσαλλες διασκευες του προς τερψιν του ψαγμενου του κοινου μην μπορωντας να υπερνικησει τις οποιες δυσκολιες και συγκρισεις με τους ξενους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spewfy Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2010 Στο κατω κατω της γραφης γιατι πρεπει να συνεισφερω στην τεμπελια του κοινου του να μην κουραζει τα αυτια του να ακουσει καινουρια πραγματα και στην απαξιωση της προσπαθειας των οποιων σχηματων επιχειρησουν κατι δικο τους. Εδω διαφωνώ, πιστεύω οτι ο κόσμος λαχταράει να ακούσει κάτι καινούργιο. Γενικότερα όμως συμφωνούμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alexi Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2010 Χτες πηγα σε ενα live με 2 συγκροτηματα...ενα support και ενα για "κυριος γευμα"...το support ηταν ΑΘΛΙΟ...δλδ μια ωρα αθλιας μουσικης...επαιξαν κατα 80% διασκευες...(χαλια ομως...) και 20% δικα τους... τα δικα τους μαρεσαν πολυ παραπανω...ασχετα με το αν δεν αντεχε η κοιλια μου και ηθελα να ξερασω συνεχεια... συμπερασμα Δηλαδη για μια ΟΤΙ ΝΑΝΕ μπαντα ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗΤΕΡΑ να παιζουν δικα τους παρα κομματια αλλων...γιατι αν δεν μπορεις να το παιξεις ΑΚΡΙΒΟΣ ή ΚΑΛΗΤΕΡΑ...αστο...καλητερα γραψε δικο σου... www.alexisgearstuff.com www.youtube.com/alexisgearstuff Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hwept Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2010 Να κανω μια τελευταια επισημανση αναφορικα με εμενα. Λετε οι περισσοτεροι διαφωνουντες με μενα οτι με την λογικη μου η μουσικη δεν παει μπροστα, η σκηνη δεν εξελισσεται κλπ. ΟΚ μαζι σας. Αλλα εγω (οπως και παρα πολλοι αλλοι εδω μεσα) ειμαι ΧΟΜΠΙΣΤΑΣ Δε περιμενω ουτε λεφτα να βγαλω (το αντιθετο μαλλιστα), ουτε να αλλαξω την πορεια της μουσικης στην Ελλαδα, ουτε να να παρηγοριεμαι στα γεραματα μου επειδη οι δημιουργιες μου θα ζουν για παντα. Θελω απλα να παιζω την μουσικη που μου αρεσει και να το κανω καλα χωρις καλαμπορτζιες. Δεν καταλαβαινω γατι ειμαι αυτος που κρατα τη μουσικη στασιμη. Δηλαδη ολοι εσεις την εχετε παει μπροστα με τις δημιουργιες σας? Και τελος συμφωνω οτι η "διαμαχη" ευτη ειναι ανοητη, αλλα ολως τυχαιως ξεκινα παντα απο τους δημιουργους. Δεν εχω δει εδω μεσα κανενα θρεντ "Ελεος με τα κομματια που γραφετε" ή "Σταματηστε να συνθετετε δε θα σας ανεχομαστε για πολυ ακομα". Ο καθενας οπως τη βρισκει. Εγω θελω να παιζω τη μουσικη των ηρωων μου κ ο Alexei κ ο panosprog να δημιουργουν τη δικη τους. Που ειναι το προβλημα τελικα? Ευχαριστως ναι, αλλα....ΟΧΙ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alexi Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2010 Να κανω μια τελευταια επισημανση αναφορικα με εμενα. Λετε οι περισσοτεροι διαφωνουντες με μενα οτι με την λογικη μου η μουσικη δεν παει μπροστα, η σκηνη δεν εξελισσεται κλπ. ΟΚ μαζι σας. Αλλα εγω (οπως και παρα πολλοι αλλοι εδω μεσα) ειμαι ΧΟΜΠΙΣΤΑΣ Δε περιμενω ουτε λεφτα να βγαλω (το αντιθετο μαλλιστα), ουτε να αλλαξω την πορεια της μουσικης στην Ελλαδα, ουτε να να παρηγοριεμαι στα γεραματα μου επειδη οι δημιουργιες μου θα ζουν για παντα. Θελω απλα να παιζω την μουσικη που μου αρεσει και να το κανω καλα χωρις καλαμπορτζιες. Δεν καταλαβαινω γατι ειμαι αυτος που κρατα τη μουσικη στασιμη. Δηλαδη ολοι εσεις την εχετε παει μπροστα με τις δημιουργιες σας? Και τελος συμφωνω οτι η "διαμαχη" ευτη ειναι ανοητη, αλλα ολως τυχαιως ξεκινα παντα απο τους δημιουργους. Δεν εχω δει εδω μεσα κανενα θρεντ "Ελεος με τα κομματια που γραφετε" ή "Σταματηστε να συνθετετε δε θα σας ανεχομαστε για πολυ ακομα". Ο καθενας οπως τη βρισκει. Εγω θελω να παιζω τη μουσικη των ηρωων μου κ ο Alexei κ ο panosprog να δημιουργουν τη δικη τους. Που ειναι το προβλημα τελικα? Το προβλημα ειναι στην νοοτροπια...και στα κομπλεξ...και στο sittin pretty...των πληστων στην μουσικη σημερα...οπως ειπε ο πανος πρεπει να αλλαξουμε ολοι μαζι... εχω ακουσει συχνα ατομα να μου λενε ..."Εεεεμμμ...δεν μπορω να συνθεσω τιποτα γιατι χρειαζεται εμπνευση..." Ο chaikovsky καποτε ειπε.."η εμπνευση ποτε δεν επισκεπτεται τους τεμπεληδες".... Κλεινοντας, για καποιον που εχει γραψει εστο ενα τραγουδι...ξερει πολυ καλα ποσο δυσκολο ισως ειναι κατα καιρους να βγαλεις αυτο που νιωθεις απο μεσα σου...αλλα οταν γινει αυτο...μετα αυτο ειναι σαν παιδι σου... Στις εποχες που ζουμε ολοι επερεπε να γραφουμε τραγουδια... "ΔΝΤ BLUES..." www.alexisgearstuff.com www.youtube.com/alexisgearstuff Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2010 Στις εποχες που ζουμε ολοι επερεπε να γραφουμε τραγουδια... Αμ αυτό κάνουνε οι περισσότεροι, γι αυτό το επίπεδο της μουσικής είναι αυτό που είναι... για ξανασκέψου το λίγο αυτό που είπες.... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alexi Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2010 Αμ αυτό κάνουνε οι περισσότεροι, γι αυτό το επίπεδο της μουσικής είναι αυτό που είναι... για ξανασκέψου το λίγο αυτό που είπες.... εισαι σιγουρος φιλτατε μαραθωνοδρόμε οτι οι περισσότεροι γραφουν τραγουδια?? Το θεμα του θρεντ ειναι οτι αποτι φαινεται οι περισσότεροι παιζουν covers...χωρις ηχνος καπιου προσοπικου στιχειου... μαλλον οι περισσοτεροι γραφουν "σκυλαδικα"...και τα πασαρουν στον κοσμο με τον καθε καινουριο τραγουδιστη που δεν προσφερει τιποτα καινουριο απο τους προοηγουμενους...ειναι αλλη φατσα απλα... το επιπεδο της μουσικης αντανακλα το επιπεδο του λαου και των εποχων... www.alexisgearstuff.com www.youtube.com/alexisgearstuff Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panosprog Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2010 Το θεμα δεν ειναι ρε παιδια οτι για να γραφει καποιος μουσικη πρεπει να κονομαει σωνει και καλα.Απλα επρεπε να ειναι στην φυση οσων ασχολουνται με τη μουσικη στην Ελλαδα το πρωτο πραγμα η δημιουργια.Φυσικα αν περιμενεις γραφοντας μουσικη να κονομησεις στην ανυπαρκτη αγορα της Ελλαδας τι να πω.Ειδικα στην εποχη που ζουμε.Εγω παντως δεν βλεπω να εχει γεμισει ο κοσμος συνθετες αντιθετα βλεπω να εχει γεμισει εκτελεστες τραγουδιστες που ψαχνουν συνθετες να τους γραψουν τραγουδια. Τωρα γιατι την ποιοτητα των συνθετων φιλε Marathon θα συμφωνησω. Εγω θεωρω σοβαρη μπαντα που συνθετει δικη της μουσικη μονο οποια εχει μελετησει σοβαρα το ειδος που παιζει. Και πιστευω ξεκαθαρισα τη θεση μου ως προς τις διασκευες αλλο πραγμα μπαντα διασκευων και αλλο πραγμα TRIBUTE BAND σε συγκεκριμενη μπαντα και ειδος μουσικης που φανερωνει πραγματικη αγαπη και γνωση του αντικειμενου. ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2010 εισαι σιγουρος φιλτατε μαραθωνοδρόμε οτι οι περισσότεροι γραφουν τραγουδια?? Το θεμα του θρεντ ειναι οτι αποτι φαινεται οι περισσότεροι παιζουν covers...χωρις ηχνος καπιου προσοπικου στιχειου... μαλλον οι περισσοτεροι γραφουν "σκυλαδικα"...και τα πασαρουν στον κοσμο με τον καθε καινουριο τραγουδιστη που δεν προσφερει τιποτα καινουριο απο τους προοηγουμενους...ειναι αλλη φατσα απλα... το επιπεδο της μουσικης αντανακλα το επιπεδο του λαου και των εποχων... αυτό ακριβώς λέω και εγώ...αλλά εσύ λές ότι ΟΛΟΙ πρέπει να γράφουμε τραγούδια...κατάλαβα κάτι λάθος? Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση