Προς το περιεχόμενο

Καταστροφη οργανων και μηχανηματων σε συναυλια

chris4puzzle

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλα αυτος ΒΛΑΜΜΕΝΟΣ ειναι?

ετσι εξηγουνται λοιπον οι αρπες,τα κοντοβρακια,τα παπουτσια τυπου Robin Hood  και οι μεσαιωνικες μπαλαντες στα οποια εντρυφει εδω και χρονια...απο μικρος ηταν πειραγμενος.... ;D

But he laughs all the way to the bank.... :D :D :D :D

When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 32
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Does he?

Δεν ξερω αλλα οντως εχει επιτυχια με αυτα τα μεσαιωνικα?Δεν τον εχω δει να γεμιζει και τιποτα σταδια.....

Παντως τι ΝΤΡΑΜΜΕΡ θεε μου που ειναι ο Ian Pace.....

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Έχει ξανασυζητηθεί το θέμα εδώ μέσα αλλά δεν άντεξα να μην το ξαναβάλω:

http://www.blackmoresnight.com/photos/personal/so_ct_ren_faire_2005_2006/2.htm

Ενωμοτάρχης

Does he?

Δεν ξερω αλλα οντως εχει επιτυχια με αυτα τα μεσαιωνικα?Δεν τον εχω δει να γεμιζει και τιποτα σταδια.....

Παντως τι ΝΤΡΑΜΜΕΡ θεε μου που ειναι ο Ian Pace.....

Αν περίμενε από τα μεσαιωνικά... Από πριν τα έχει. Τώρα τα τρώει...

When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.

Πέραν του χαβαλέως είναι άξιον μελέτης πως το ροκ για μια ακόμα φορά οικιοποιήθηκε, ως επαναστατική πράξη, μια αυτοαναιρούμενη κίνηση.

Καθότι δείχνεις την αδιαφορία / απαξίωση έως και θυμό στο μουσικό αντικείμενο λατρείας, υποδεικνύοντας ότι είναι απλώς ένα αντικείμενο και το μέσον αυτού που (θέλεις να) προβάλλεις και δημιουργείς, με τις προϋποθέσεις όμως πάντα ότι α) είχες την οικονομική επιφάνεια να το αποκτήσεις και β) έχεις την οικονομική επιφάνεια να το ξαναποκτήσεις.

Με τη μοναδική κιθάρα από τα κάλαντα δεν το κάνει κανείς.

Βαθύ ε;

Με πείνασα με τόση σκέψη.

Πάω να φάω.

Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες.

Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.

εγω δεν θα εσπαγα μια κιθαρα μου γιατι πολυ απλα δεν εχω την δυνατοτητα να αγορασω αλλη και λυπαμαι τα λεφτακια που ξοδεψα για να την αγορασω.

παρ ολα αυτα δεν συμφωνω με το "δωσ το καλυτερα σε ενα παιδιπου δεν εχει " γιατι το ιδιο θα μπορουσαμε να πουμε για πολλες αλλες περιπτωσεις(πχ καποιος που εχει 3 κιθαρες που δεν χρησιμοποιει να μην αγορασει 4η αλλα να την δωσει σε ενα παιδι που δεν εχει κλπ)

επιπλεον η κιθαρα για εμενα ειναι απλα ξυλα ενωμενα που με βοηθανε να εκφρασω αυτα που εχω στο μυαλο και οχι καποιο ιερο αντικειμενο με ψυχη κλπ.

τελος μια φορα που σκεφτηκα να σπασω μια κιθαρα,σκεφτηκα επισης οτι το stage ηταν ξυλινο και μπορει να εκανα καμια τρυπα και να με $#%^&^&  ο μαγαζατορας,και με το δικιο του...

ps ο cobain εσπαγε τις κιθαρες του πολυ πριν το Nevermind και μετα τις εφτιαχνε με οτι μπορουσε για το επομενο λαιβ γιατι δεν ειχε στο ηλιο μοιρα.

επισης κατα τη γνωμη μου οι περισσοτεροι καλιτεχνες το κανουν αυτο για το σοου και οχι για καποια ιδεολογια του ροκ εν ρολ.

ps ο cobain εσπαγε τις κιθαρες του πολυ πριν το Nevermind και μετα τις εφτιαχνε με οτι μπορουσε για το επομενο λαιβ γιατι δεν ειχε στο ηλιο μοιρα.

Ατλακόλ και νοβοπανόβιδες για τα δύσκολα και σελοτέϊπ με συρραπτικό για τα μικρά.....

Ενα πέρασμα με σμιριδόπανο για να έρθει στα ίσα, πέρασμα με ντουκόχρωμα και έτοιμο για να διαπρέψει σε ένα ακόμα απαιτητικό live.

Εξάλλου όλα είναι στα δάχτυλα και τους μαγνήτες.

Τι τραβάνε και αυτοί οι ροκ σταρ.

Η ψυχούλα τους το ξέρει....

Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες.

Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.

2.jpg

μαλλον το ΒΑΡΕΛΙ φταιει για ολα... ;D

To κανονικό,για το άλλο...? ε? ε? :P ::) ;D

"And remember Carol, the last card is the Alien card. We are going to have to build space-based weapons against aliens and all of it is a lie"

2.jpg

Εγώ νόμιζα ότι το απόφθευμα έλεγε το...... σέρνει καράβι, αλλά μάλλον είναι η Candice σέρνει Ριχάρδο.

Υ.Γ. Για να αποδώσουμε τα του Καίσαρος τω Καίσαρι, όταν ένας άνθρωπος έχοντας γράψει τραγουδάρες, έχει γνωρίσει δόξες και δόξες τόσα χρόνια, κάποια στιγμή βαρέθηκε και είπε <<από το να βλέπω τη φάτσα του Ian Paice δίπλα μου καλύτερα να βλέπω της Candice Knight>>.  ;)

InfluenSir!

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου