pogue Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2010 γειά σας παιδιά.. ξαναστήνω μετά από χρόνια το "ερασιτεχνικό" μου studio.. οπότε ψάχνω για κάρτα ήχου όμως λόγω "στενών" οικονομικών πρέπει να έχω κάποιους περιορισμούς ζητούμενα : - δουλεύω μόνο ableton live - rock steady σε windows 7 και OS x 10.6.x (amd 4πύρηνο, macbook pro, toshiba satellite διπύρηνο) ΔΕΝ με ενδιαφέρουν xp,vista, linux και λοιπά... (ok vista με 7 μπορεί να μοιράζονται κοινούς drivers) απλά θέλω να ΜΗΝ έχω πρόβλημα σε 7 και macosx 10.6. - κάρτα ήχου EΞΩΤΕΡΙΚΗ (σύνδεση με διαφορετικούς υπολογιστές desk/laptop) - σύνδεση 3 synths, 1 μικρόφωνο... (άρα θέλω αυτά να τα δίνω ανά κανάλι ξεχωριστό έκαστο στην κάρτα και να έχω monitor κλπ....) περιορισμοί : 1) ΟΧΙ firewire . άρα USB 2.0 (αλήθεια από περιέργεια τι γίνεται με αυτό το 3.0 στις κάρτες ήχου έχει αρχίσει να κινείται τίποτα ή τέλος πάντων υπάρχει κάτι που έρχεται σύντομα?) 2) όσο πιο οικονομική γίνεται απλά για να ηχογραφώ τα synth και το mic... 3) αγορά μόνο από thomann παρατήρηση.. έχω κάπου παροπλισμένη μια mixing console yamaha mg10/2 (http://www.yamahaproaudio.com/products/mixers/mg10_8/index.html) θα ήθελα να αποφύγω να τη χρησιμοποιήσω αλλά στην ανάγκη (για εξοικονόμιση χρημάτων) παίζει κι αυτή παρατήρηση β' : επειδή από το λίγο ψάξιμο που έκανα νομίζω πως θα έχουμε πρόβλημα (τιμής) με το 3 synth in αν πέφτοντας στα 2 synth + 1mic πετυχαίνουμε διαφορά τιμής σε καλή κάρτα καμία πρόβλημα (το μπάσε-βγασε το έχουμε παιδιόθεν!) αυτά για την ώρα ... αν θυμηθώ κάτι άλλο θα το προσθέσω.. σας ευχαριστώ για το χρόνο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pogue Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2010 από τις m-audio η fast track pro μπορεί να "σηκώσει" 1mic +1synth ή 2 synth ? επειδή βλέπω πως είναι από τις πιο τίμιες λύσεις για πείτε μου τη γνώμη σας σαν στιβαρότητα (για εγγραφή) σε 7 kai οcx 10.6.x Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση