Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2010 Τα ρέστα μου, πριν το Λαντσια είχα μια τετοια: παλι σε λευκο. Και πριν την τζουνιορ,χαζευα τους 4Τ. :) www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostas80 Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2010 :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o έτσι πρέπει να είναι τα αυτοκίνητα .... ακόμα μετανιώνω που άφησα τον πατέρα να πουλήσει μια 75 .2000ts πολύ ανάποδο λέμε αν και με χάλαγε το υδραυλικό τιμόνι www.facebook.com/kostas.antonakopoulos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
iliasbass Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2010 το κακο ειναι οτι οι ιταλοι εχουν την πισω κινηση μονο στα ακριβα (ferrari,maserati, alfa 8c) κεραυνοπουλο εν δραση!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2010 :o :o :o :o :o :o :o :P :P :P :P : :D :D :D :D :D-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :P :P :P Είμαι στα σύνορα των Ευζώνων. Μπαίνω Ελλάδα. Έχω σταματήσει στον ελληνικό έλεγχο διαβατηρίων. Και ξαφνικά βλέπω από πίσω μου ένα αυτοκίνητο, συνδυασμός σαύρας και εντόμου με μια θύμιση πόρσε... Πλησιάζει και το μυαλό μου δουλεύει σαν τρελλό να καταλάβει τι αυτοκίνητο είναι. Μόνο αφού πέρασα τα σύνορα και ήρθε από πίσω μου και σταματήσαμε και οι δύο στο καφέ, το είδα από κοντά και συνειδητοποίησα τι βλέπω. Άλλο να το βλέπεις στα βίντεο άλλο από κοντα. Το αστείο ποιο ήταν. Ότι ο τύπος ταξίδευε μόνος του και είχε σταματήσει στα σύνορα για να περιμένει τη γυναίκα του με την υπόλοιπη οικογένεια. Με τι έσκασε η γυναίκα του; Bentley Continental.... Και τα δύο απροσδιόριστες πινακίδες. Από τότε δεν έχω ξαναδεί GT... Αλλά δεν νομίζω να την ξεχάσω εύκολα... When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2010 και στους 4Τ.Σε ένα τέστ της Porsche 911 carrera turbo ,στην Γερμανία (αούτομπαν), έχει πιάσει ο οδηγός τελική ταχύτητα, και κάποια στιγμή απο πίσω του κάποιος του έπαιξε τα φώτα. Τον προσπερνά. Στο επόμενο χωριό που συνάντησε ο Έλληνας οδηγός, βρήκε τον οδηγό που τον προσπέρασε . Οδηγούσε ενα VW Golf 3. ??? Το σχόλιο αυτό βέβαια βρισκόταν σε παράθεση εντός του περιοδικού. www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2010 Golf 3 με 300+ km/h;;; Μήπως δεν πήγαινε ακριβώς τελική ο τύπος; When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
iliasbass Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2010 μαλλων στο πορσε θα εχει μια αποκληση στο καντραν.... ;D ;D ;D σε επιπεδο 20% :P κεραυνοπουλο εν δραση!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
greg+9 Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2010 μαζί με το NSR250 88' που είχα και καραγούσταρα, ενα άλλο "εργαλείο" έπρεπε να κρατήσω.... πολύ μπροστά για την εποχή του.... στερνή μου γνώση.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
S9F Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2010 Είμαι στα σύνορα των Ευζώνων. Μπαίνω Ελλάδα. Έχω σταματήσει στον ελληνικό έλεγχο διαβατηρίων. Και ξαφνικά βλέπω από πίσω μου ένα αυτοκίνητο, συνδυασμός σαύρας και εντόμου με μια θύμιση πόρσε... Πλησιάζει και το μυαλό μου δουλεύει σαν τρελλό να καταλάβει τι αυτοκίνητο είναι. Μόνο αφού πέρασα τα σύνορα και ήρθε από πίσω μου και σταματήσαμε και οι δύο στο καφέ, το είδα από κοντά και συνειδητοποίησα τι βλέπω. Άλλο να το βλέπεις στα βίντεο άλλο από κοντα. Το αστείο ποιο ήταν. Ότι ο τύπος ταξίδευε μόνος του και είχε σταματήσει στα σύνορα για να περιμένει τη γυναίκα του με την υπόλοιπη οικογένεια. Με τι έσκασε η γυναίκα του; Bentley Continental.... Και τα δύο απροσδιόριστες πινακίδες. Από τότε δεν έχω ξαναδεί GT... Αλλά δεν νομίζω να την ξεχάσω εύκολα... Ήταν πράσινες?(οι πινακίδες) Αν ναι,είναι ο Christian.Είναι από τα Σκόπια και έχουν(αυτός και ο πατέρας του) μια ψιλοτρέλα με τ΄αυτοκίνητα... ;D Τον έιχα γνωρίσει μέσω κοινού γνωστού και εδώ είμαστε στην Κροατία με μια Enjo που έχει,η οποία ναι μεν φοβερή,αλλά η Carrera GT ΚΛΑΣΕΙΣ ανώτερη...(ΝΑΙ,ακόμα και στον ήχο... 8)) "And remember Carol, the last card is the Alien card. We are going to have to build space-based weapons against aliens and all of it is a lie" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
S9F Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2010 ωραίο το θέμα..και ταξιδιάρικες καταστάσεις! Το πορσε που ανέβασες φίλε μου είναι άκρως ενδιαφέρον και συγχαρητήρια για τον κόπο και την υπομονή σου! Αν και λίγο ετεροχρονισμένα,σ΄ευχαριστώ Korgious!Προχθές που την πήγα για ένα πλύσιμο,δέχτηκα επιτόπου πολύ δελεαστική προσφορά να την πουλήσω...Ήταν μεγάλη ικανοποίηση για μένα διότι το τελικό αποτέλεσμα άξιζε τον κόπο και την υπομονή. ;D "And remember Carol, the last card is the Alien card. We are going to have to build space-based weapons against aliens and all of it is a lie" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση