Spyros Delta Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2010 Αρα ο Gibbons ειναι ψευταρας ;D ;D ;D ;D Μου θυμισες τωρα λιγο τους ΑΜΑΝ, και το ανεκδοτο της λογικης, με το ενυδρειο ;D Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
georgekz750 Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2010 Το tapping δεν ξερω ποιος το ξεκινησε αλλα απο οτι εχω ακουσει οταν το χρησιμοποιουσαν jazz κιθαριστες αμφιβαλλω αν ειχε γεννηθει κανεις απο αυτους που διεκδικουν την "πρωτια" σε αυτο. Τρισμεγιστος και πρωτοπορος ο jimi,αλλα μην ξεχναμε οτι αν δεν ειχε "αγριεψει" λιγο την ηλεκτρικη κιθαρα ο chuck berry ισως τα πραγματα να ηταν ακομη και σημερα πιο "κοιμισμενα". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2010 ...,αλλα μην ξεχναμε οτι αν δεν ειχε "αγριεψει" λιγο την ηλεκτρικη κιθαρα ο chuck berry ισως τα πραγματα να ηταν ακομη και σημερα πιο "κοιμισμενα". Πολυ "Back to the future" εχεις δει ;D Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
georgekz750 Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2010 Πολυ "Back to the future" εχεις δει ;D ;D Τι μου θυμησες τωρα! ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
yannis37 Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2010 πέθανε πάνω που "γύφτεψε" και θα μας επερνε ολους ο διάολος στην μελετη ;D για τον Χιώτη ειχε πει για πιο γρηγορος οχι καλύτερος. HOME www.noiz.gr/index.php?action=media;sa=album;in=103 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση