alderbody Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2010 σαν σήμερα μας άφησε ο τρισμέγιστος... RIP wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pascal Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2010 Αυτός, ο Edge και ο Knopfler ήταν οι υπαίτιοι για το...έγκλημα που διέπραξα στα 31 μου να πιάσω πρώτη φορά ελεκτρική κιθάρα. Για την αξία του γενικότερα, δεν χρειάζεται να πω τίποτα φυσικά. Έχουν ειπωθεί τα πάντα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fm Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2010 και εδω και σαραντα χρονια ολοι προσπαθουμε να φτασουμε το μεγαλειο του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Arkoudelos Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2010 Είμαι 30 χρονών και το Axis: Bold as Love έχει πιάσει αράχνες στο cd του αυτοκινήτου.... RIP Τζιμάκο! Δε σε ξεχνάμε ποτέ!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mick77 Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2010 MACHINE GUN................μεχρι και τον ηχο απο τις βόμβες επαιξε ο ανθρωπος.Πολυ μπροστα μουσικα ,αναντικατάστατος.Με εχουν ενθουσιασει πολυ κιθαριστας μα κανενας οσο ο Hendrix.Ειμαι 33 και μου εβαλε ο αδερφος μου και προτακουσα το Hey Joe στα 12.(Στα 10 ειχα αρχισει κλσσικη) .Ακομα θυμάμαι που προσπαθουσα να βγαλω την μελωδια της φωνης ............. http://www.youtube.com/user/mick77guitarp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alexi Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2010 RIP... δεν ξεχνάμε ποτε το πνεύμα του... www.alexisgearstuff.com www.youtube.com/alexisgearstuff Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2010 Να ναι καλα εκει που ειναι...μας εδειξε το δρομο... R.I.P. Jimi... GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ELIANIOS Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2010 Να ναι καλα εκει που ειναι...μας εδειξε το δρομο... R.I.P. Jimi... ....να ηχογραφουμε μe gibson και να καιμε τις στρατ ;D ;D ;D ;D ;D 'Η ΤΑΝ 'Η ΕΠΙ ΤΑΝ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kokobloko Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2010 το πνεύμα παραμένει... r.i.p. = resurrection in progress.. ;) qwertyuiopasdfghjklzxcvbnm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2010 ....να ηχογραφουμε μe gibson και να καιμε τις στρατ ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Eννοεις να ΠΑΙΖΟΥΜΕ με στρατ και μετα να τις καιμε και να παιρνουμε αλλες μιας και ΟΛΕΣ ειναι ΤΕΛΕΙΕΣ... ;D ;D Και που και που,να πιανουμε καμια gibson αν δε βλεπουμε μπροστα μας απ την....νυστα... ;D GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση