Nestoras Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2010 Νέστωρ, ξύπνησες; Κακώς, τέτοια ώρα έπρεπε να κοιμάσαι για να είσαι φρέσκος αύριο. Αν δεν έχεις Mogwai άκου λίγο Gun Club. Αγαπητέ μου συμφορουμίτη στη περίοδο της νιότης μου έπαιζα σε ένα γκρουπίδιο ονόματι Aids (που κάποια από τα μέλη του είναι και σημερα μαζί μου στους 4.W.D) και ένα από τα κομμάτια που σώθηκαν ηχογραφημένα είναι και αυτό. Παρακαλώ έστε επιεικείς, δεν είχα σκοπό να το ανεβάσω. ;) Aids-_Sex_beat.wma InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
THEOD Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2010 Μπράβο Νέστορα Και μεις το παίζαμε με τους SYFILIS 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2010 Μπράβο Νέστορα. Αν δοκίμαζες να διασκευάσεις και Mogwai, θα άκουγα με ενδιαφέρον (και δε θα κοιμόσουν). Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2010 Μπράβο Νέστορα Και μεις το παίζαμε με τους SYFILIS 8) Λες να το έπαιζαν και οι The clap? Μπράβο Νέστορα. Αν δοκίμαζες να διασκευάσεις και Mogwai, θα άκουγα με ενδιαφέρον (και δε θα κοιμόσουν). Sigur Ros σου κάνουν? ;D InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2010 Sigur Ros σου κάνουν? ;D Έχεις; :D Πολύ ωραίο κλιπ ^^ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2010 Έχεις; :D Μ' αυτούς είχα αποκοιμηθεί παλιότερα. :D InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση