ex-Ritchie77 Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2010 ενας φιλος μου πουλαει την παρακατω κιθαρα καθως και τον παρακατω ενισχυτη...γνωριζει καποιος ποια ακριβως μοντελα ειναι και ποια περιπου ειναι μια σωστη τιμη για να τα αγορασω? αξιζουν τα χρηματα που θα δωσω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-Ritchie77 Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2010 ...κανενας???? :( Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
v.victor Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2010 Ο ενισχυτής νομίζω είναι αυτός. http://reviews.harmony-central.com/reviews/Guitar%20Amp/product/Fender/Automatic%20GT/10/1 Οι τιμές είναι σε δολλάρια αλλά u get the point. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-Ritchie77 Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2010 ...μαλιστα...υποθετω οτι ο ενισχυτης πιανει γυρω στα 60-100 ευρω...για την κιθαρα που με ενδιαφερει και περισοοτερο δεν μπορω να βρω κατι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zoo Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2010 Μπες εδω και ψαξου ;) http://www.kramerforum.com/forum/index.php?s=9eb6f562aaaca16b7855b31dfd751bdc It's only Rock 'n' Roll ..................... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-Ritchie77 Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2010 ...αυτο που βρηκα ειναι οτι ειναι μια Kramer Baretta FR404s του 1999 εποχης Musicyo... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ed_hunter Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2010 Κολητος μου εχει παρομοια κραμερ...ιδιας εποχης με ιδιο λαιμο απο οτι βλεπω ιδιο headstock εχει αλλο σωμα βεβεια (αυτουνου ειναι striker) και εχει ενα διπλο (quadrail) και δυο μονους dual rail...Με βολευει παρα πολυ το floyd της την παλευει δεν ειναι και ασχημο και γενικα ειναι καλη κιθαρα..Λιγο τα ηλεκτρονικα της κανουν φασαρια αλλα αυτο φτιαχνει..εγω θα σου ελεγα αναλογα την τιμη που στην δινει να προχωρησεις... για τον ενισχυτη δεν ξερω βεβεια... Χανιά.... Charvel Model 4 '88 - Prs tremonti Se Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-Ritchie77 Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2010 ...εγω του προτεινα γυρω στα 200-250 ευρω μονο για την κιθαρα...δεν ξερω αν ειναι πολλα η λιγα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nexarulhu Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2010 ...εγω του προτεινα γυρω στα 200-250 ευρω μονο για την κιθαρα...δεν ξερω αν ειναι πολλα η λιγα... Τα 200 EUROS μου ακουγονται ισως και παραπανω απο οκ.Τωρα μπορει να κανω και λαθος οποτε ας με διορθωσουν οι kramer-ολογοι. EXPECT THE UNEXPECTED... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση