pascal Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2010 σχολιάστε αν θέλετε :) deadman.mp3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mustafank Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2010 Αν και έχουν περάσει χρόνια που έχω δει την ταινία και δε θυμάμαι καθόλου το θέμα,ακουγοντας το κλιπάκι σου με έβαλες στο κατάλληλο mood,λίγο μυστήριο,λίγο ομιχλώδες και ολίγον ζοφερο ;D. Τώρα,στα "αρνητικά",έχω την εντύπωση πως έχασες λίγο σε δύο σημεία(στο 0:58-1:00 και στο 2:06-2:07). Η παραπάνω παρατήρηση γίνεται με επιφύλαξη -και καλή θέληση- γιατί δε γνωρίζω αν έτσι παίζεται το θέμα :) https://morphinesocialclub.bandcamp.com/releases https://www.facebook.com/churchofmangr/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Suede Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2010 You William Blake? ;D Kαλό ήταν,αν και νομίζω οτί ήταν λίγο απλή και στεγνή η προσέγγιση σου από άποψη χρήσης εφφέ. Ενώ η χροιά ήταν πολύ σωστή,ένιωσα ότι έλειπαν layers από πίσω χτισμένα πάνω σε βαρύ reverb,lo-fi echo ή κάτι τέτοιο τέλοσπάντων! Για πες μας και τον εξοπλισμό που χρησιμοποιήσες να κάνουμε το καθιερωμένο drooling! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pascal Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2010 @hadgi: Μην έχεις καμία επιφύλαξη...το βγαλα κι' εγώ όπως το θυμόμουνα one take και ΕΚΑΝΑ και λάθη :) @Suede: Μπήκα πράγματι στον πειρασμό να το φορτώσω κι' άλλο με εφέ, αλλά όσο το έκανα τόσο πιο "μουντό" γινόταν. Νομίζω ότι βρήκα μια καλούτσικη ισορροπία. Η κιθάρα είναι μια Gibson Les Paul Deluxe. Το drive το παίρνω από ένα badcat 2 tone πετάλι πριν την κάρτα ήχου και είναι γραμμένο σε Amplitube 3 -> Garageband. Σας ευχαριστώ για τα σχόλια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση